Chuť a vôňa Vianoc
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 2.12.2013 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

S Vianocami máme okrem ozdobeného stromčeka, darčekov a rodinnej pohody spojené aj veľké množstvo vôní a chutí. Ide predsa o čas maškrtenia a ochutnávania. Ale nielen vianočná tabuľa býva plná chutí. Aj vianočný stromček môže byť ozdobený pestrou škálou príchutí v pekných obaloch, ktoré potešia nielen maškrtné jazýčky, ale aj oči sa pokochajú.

S Vianocami máme okrem ozdobeného stromčeka, darčekov a rodinnej pohody spojené aj veľké množstvo vôní a chutí. Ide predsa o čas maškrtenia a ochutnávania. Ale nielen vianočná tabuľa býva plná chutí. Aj vianočný stromček môže byť ozdobený pestrou škálou príchutí v pekných obaloch, ktoré potešia nielen maškrtné jazýčky, ale aj oči sa pokochajú.  

 

Rovnako ako vianočné ozdoby anie vianočné čokoládové kolekcie nesmú pre tradičné slovenské Vianoce chýbať. S výberom farby ozdôb na vianočný stromček môže tiež korešpondovať farba vianočnej čokoládovej kolekcie. Tradičná značka čokoládových kolekcií ORION preto ponúka pestrú škálu čokoládových kombinácií v štyroch farebných prevedeniach.

 

Ak vašej vianočnej výzdobe bude dominovať modrá farba, potom pre vás bude ORION Vianočná kolekcia modrá mliečna tá správna. Vo vnútri kolekcie nájdete plné a plnené vianočné figúrky pripravené z mliečnej čokolády, arabesky a salónky v modrom farebnom prevedení.

 

Červené vianočné ozdoby skvele doplnia čokoládové bonbóny v červenom prevedení z kolekcie ORION Vianočná kolekcia červená horká. Kolekcia je vyrobená z horkej čokolády a skladá sa z plných a plnených figúrok a salóniek a arabesiek v horkej čokoláde.

 

Milovníkov zlaté farby poteší ORION Vianočná kolekcia zlatá mliečno-horká. Tá je kombináciou plnených a plných čokoládových bonbónov vyrobených ako z horkej, tak i z mliečnej čokolády. Arabesky a salónky sú máčané v horkej čokoláde.

 

ORION Vianočná kolekcia strieborná bielo-mliečna v sebe ukrýva mix čokoládových bonbónov vyrobených z mliečnej a bielej čokolády v strieborných obaloch. Nájdete v nej plné a plnené čokoládové figúrky a salónky a arabesky v mliečnej čokoláde.  

 

Banánové potešenie

Tradičná banánová chuť v horkej čokoláde a v úplne novom dizajne. ORION Salónky Banány v čokoláde sú tým pravým zimným ovocno-čokoládovým potešením, či už na vašom vianočnom stromčeku alebo ako maškrta. V obchodoch tiež hľadajte ORION Salónky Margot, Koko, Karmen a Višňa.   

 

Perníková pochúťka

Klasickú chuť vianočného pečiva a korenia si môžete dopriať pri maškrtení celkom nových ORION Salóniek s príchuťou Margot perník. Jedinečná receptúra Margot tak bola doplnená o typickú zimnú edíciu. Táto neodolateľná novinka rozšírila sériu tradične ponúkaných ORION Salóniek Banány, Margot, Koko, Karmen a Višňa. Každá cukrovinka je zabalená zvlášť. Vôňu a chuť Vianoc tak uvoľníte zakaždým, keď jednu rozbalíte.

 

Krémovejšie Vianoce

Plnené ORION figúrky z horkej čokolády s náplňou v príchutiach citrón, malina a karamel sú v mnohých slovenských rodinách synonymom Vianoc. Tento ideálny ovocno-karamelový mix vás celkom iste privedie k prirodzenému vychutnávaniu si sviatočnej atmosféry.  Najskôr si nimi môžete vyzdobiť  misy s vianočnými cukrovinkami , potom stromčeky, a nakoniec figúrky s chuťou zjesť. Môžete si ich vychutnať aj v mliečnej alebo bielomliečnej.

                                         

Figúrky s likérom

Kvapka vaječného likéru v rodinnom kruhu za zasneženými oknami a  v teple domova poteší každého, kto si chce vianočné sviatky v pokoji vychutnať. Dopriať si chutný hlt obľúbeného nápoja v kombinácii s čokoládou môžete aj vo forme ORION horkých čokoládových figúrok s príchuťou vaječného likéru. Ide o obľúbenú pochúťku a typickú slovenskú dekoráciu na vianočný stromček.  

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.