3 skvelé tipy na vianočný darček pre pravých pivných fajnšmekrov
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 23.11.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vianoce sú za dverami a vás opäť čaká náročná úloha výberu vhodných darčekov pre vašich najbližších. V prípade mužov je táto úloha ešte omnoho náročnejšia, pretože trafiť sa do ich vkusu je priam nemožné. Ak ich nechcete zásobovať zbierkou ponožiek či obdobnými „nevyhnutnosťami“, ale chcete im dať len to najlepšie, máme pre vás tri skvelé tipy, pri ktorých určite nepochybíte.

Vianoce sú za dverami a vás opäť čaká náročná úloha výberu vhodných darčekov pre vašich najbližších. V prípade mužov je táto úloha ešte omnoho náročnejšia, pretože trafiť sa do ich vkusu je priam nemožné. Ak ich nechcete zásobovať zbierkou ponožiek či obdobnými „nevyhnutnosťami“, ale chcete im dať len to najlepšie, máme pre vás tri skvelé tipy, pri ktorých určite nepochybíte.

 

Zlatistá legenda s unikátnym darčekom

 

Všetci milovníci prvého zlatistého piva na svete si ho budú môcť vďaka špeciálnemu darčekovému baleniu vychutnávať počas vianočných sviatkov zo štýlového skleneného krígľa z limitovanej edície. Pivo Pilsner Urquell ako prvé v histórii naliali do čírych sklenených krígľov, aby si mohli miestni občania naplno vychutnať jeho medovozlatú farbu a snehobielu penu. Kúpou vianočného balenia obsahujúceho 7 pollitrových fliaš plzenského ležiaka získate ako darček krígeľ, ktorý bol inšpirovaný prvkami historických pivných pohárov. Vianočné balenie je počas novembra a decembra dostupné vo vybraných obchodných sieťach.

 

Originálna fľaša pre zberateľov

 

Litrová fľaša piva Pilsner Urquell s osobitým dizajnom je dokonalý darček pre mužov. Vďaka možnosti doplniť osobné venovanie či želanie priamo na štítok sa váš darček stáva jedinečným a pravým unikátom. Fľaša je zabalená v štýlovom darčekovom balení, ktoré sa bude vynímať pod každým stromčekom. Originálnu fľašu si môžete objednať spolu s osobným venovaním v e-shope na adrese www.vianocesplznickou.sk.  

 

Adventný kalendár pre pivárov

 

Každý pivný znalec sníva o adventnom kalendári, v ktorom čokoládu nahradí zlatý mok. Pilsner Urquell preto prichádza s unikátnym adventným kalendárom, ktorý obsahuje            24 x 0,33 l plechovku plzenského ležiaka. Lahodné pivo tak nahrádza sladké pokušenie s otváracími okienkami na každý deň adventu. Kalendár sa dá aj personalizovať odkazom  priamo na obale, takže predstavuje ideálny darček pre milovníkov najstaršieho nápoja ľudstva. Tento originálny darček si môžete taktiež objednať v e-shope na www.vianocesplznickou.sk.  

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.