Mandľový olej je ideálny pomocník pre vašu pleť na jeseň a v zime
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 22.11.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Starať sa o pokožku musíme po celý rok. Je dôležité zvoliť tie správne kozmetické prípravky, aby sme jej neuškodili. Striedanie teplôt pri odchode z pohodlia domova do veterného a chladného počasia pokožke vôbec nesvedčí. Neustále kolísanie teploty ju veľmi vysušuje, preto začína mať sklony k začervenaniu a vytváraniu drobných šupiniek. Kozmetická značka Dermacol vyvinula rad krémovej starostlivosti o pleť Natural s prírodným mandľovým olejom, ktorý vám zápas s počasím a ďalšími vplyvmi výrazne uľahčí.

Starať sa o pokožku musíme po celý rok. Je dôležité zvoliť tie správne kozmetické prípravky, aby sme jej neuškodili. Striedanie teplôt pri odchode z pohodlia domova do veterného a chladného počasia pokožke vôbec nesvedčí. Neustále kolísanie teploty ju veľmi vysušuje, preto začína mať sklony k začervenaniu a vytváraniu drobných šupiniek. Kozmetická značka Dermacol vyvinula rad krémovej starostlivosti o pleť Natural s prírodným mandľovým olejom, ktorý vám zápas s počasím a ďalšími vplyvmi výrazne uľahčí.

Mandľový olej je základnou zložkou celého radu Natural. Je známy už niekoľko storočí. Na starostlivosť o svoju pokožku ho používala samotná Kleopatra a dobre vedela, prečo. Mandľový olej vyživuje pleť a podporuje jej prirodzenú hydratáciu. Rad Natural obsahuje okrem tejto kľúčovej suroviny ďalšie blahodarné zložky – sú nimi koenzým Q10, vitamín A, vitamín E a glycerín. Koenzým Q10 stimuluje bunkovú činnosť, regeneráciu a obranyschopnosť pleti, prispieva k zvýšeniu jej pevnosti, pružnosti a súdržnosti. Vitamín A uľahčuje regeneráciu a uchováva mladistvý vzhľad pokožky, vitamín E má výrazné antioxidačné účinky. Glycerín zabraňuje stratám vody z pokožky, vďaka čomu zostáva hydratovaná a vláčna. Podčiarknuté a sčítané, krémy radu Natural na dennú aj nočnú starostlivosť o pleť a ruky sa stanú vašimi spoločníkmi, vďaka ktorým prejdete jeseňou aj zimou so suchou a citlivou pokožkou bez obvyklých ťažkostí.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.