Rozpečený hermelín (pre 4 osoby)
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 30.11.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Hermelíny uložíme na papier na pečenie a vložíme na 5 minút do rúry prehriatej na 180°C.

  • 4 smotanové Hermelíny
  • ½ pohára SPAK sladkokyslej omáčky
  • 100 g šunky
  • 4 paradajky
  • 1 zväzok jarnej cibuľky
  • petržlen, bazalka
  • mleté čierne korenie, soľ
  • papier napečenie

 

Hermelíny uložíme na papier na pečenie a vložíme na 5 minút do rúry prehriatej na 180°C.

Syry opatrne preložíme na tanier, ešte teplé nakrojíme navrchu do kríža, otvoríme a lyžičkou opatrne čiastočne vydlabeme. Do vzniknutého otvoru vložíme kornútik zo šunky a naplníme ho zeleninou zmesou s korením, soľou, kúskami vydlabaného syra a omáčkou. Plnený syr môžeme ešte na pár minút vložiť naspať do rúry.  Podávame so zemiakmi alebo s opečeným chlebom.

Čas prípravy: 25 minút



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.