Tradičná zima s netradičným destilátom
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 27.11.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Sychravé jesenné večery už čoskoro vystrieda prvý sneh a prechádzky po vonku nahradia dlhé večery s priateľmi v príjemnom teple domova. Ak chcete prekvapiť hostí čímsi netradičným, siahnite po exkluzívnych „budíkoch“ od Rudolfa Jelínka!

Sychravé jesenné večery už čoskoro vystrieda prvý sneh a prechádzky po vonku nahradia dlhé večery s priateľmi v príjemnom teple domova. Ak chcete prekvapiť hostí čímsi netradičným, siahnite po exkluzívnych „budíkoch“ od Rudolfa Jelínka!

 

Hľadáte výnimočný prípitok, s ktorým sa aj všedná chvíľa zmení na špeciálnu príležitosť? Trnkovica a Mirabelkovica z radu netradičných destilátov spoločnosti RUDOLF JELÍNEK sú to pravé pre vás. Obe „špecialitky“ so 100% podielom ovocia sa vyrábajú z pôvodných českých surovín, ktoré dostať iba v obmedzenom množstve – každý dúšok si tak treba poriadne vychutnať!

 

Nechajte sa zviesť nespútanosťou Trnkovice z plodov divo rastúcich kríkov trnky, ktoré boli ponechané na kríkoch počas prvých mrazov. Časť obsiahnutých trieslovín sa tak v nich premenila na nerozpustné zlúčeniny a dovolila vzniknúť výslednej nevšednej chuti.

 

Ak máte chuť na ten najjemnejší destilát, siahnite po Mirabelkovici. Vyrába sa iba zo zdravých a vyzretých plodov divo rastúcich odrôd mirabeliek. Jej jemná a neobvyklá vôňa i chuť vás príjemne prekvapia.

 

Trnkovicu i Mirabelkovicu 700ml, ktoré teraz nájdete výhradne v sortimente veľkoobchodu METRO, odporúčame podávať pri izbovej teplote. Iba tak sa totiž dokonale rozvinie ich unikátna vôňa a chuť. Na zdravie!

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.