Najkrajšie vianočné darčeky sú tie, ktoré spájajú rodinu a priateľov
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 1.12.2013 00:00
Kategória : Rodina
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vianoce sú sviatkom, kedy dávame viac než inokedy. Často sa celé mesiace snažíme vymyslieť originálny darček pre svojich najbližších, no nie vždy je to celkom jednoduché. Často sa zastavíme pri otázke, či sa náš darček bude dotyčnej osobe páčiť, prípadne či ho využije. Najmilšie vianočné dary sú v skratke práve také, ktoré spájajú rodinu a priateľov, robia dobrú náladu a posilňujú ducha Vianoc.

Vianoce sú sviatkom, kedy dávame viac než inokedy. Často sa celé mesiace snažíme vymyslieť originálny darček pre svojich najbližších, no nie vždy je to celkom jednoduché. Často sa zastavíme pri otázke, či sa náš darček bude dotyčnej osobe páčiť, prípadne či ho využije. Najmilšie vianočné dary sú v skratke práve také, ktoré spájajú rodinu a priateľov, robia dobrú náladu a posilňujú ducha Vianoc.

 

Pre najmenších alebo duchovia nespia ani cez Vianoce

 

Najmenším deťom, ktoré sa neboja duchov, môžete venovať hru Ghost Tower od spoločnosti Piatnik. Každý večer presne o desiatej hodine sa vyslobodia z veže neposední duchovia, ktorí začnú strašiť v budove. Úlohou dieťaťa je dostať všetkých späť do postele ešte predtým, než odbije polnoc. Ak sa im to podarí, stanú sa víťazom hry a v noci ich nebude nič strašiť. Túto hru si môžete zahrať hneď na Štedrý deň a spojiť ju s rozprávaním Dickensovej Vianočnej koledy o troch duchoch Vianoc.

 

Únik pre tíndedžerov

 

Výborným vianočným darčekom pre násťročných je spoločenská hra Escape: Chrámová kliatba. Vďaka tejto skutočne napínavej hre spojíte rodinu dohromady. Na rozdiel od klasických spoločenských hier, kde súťažíte proti sebe, tu musíte byť dobrým tímovým hráčom, pretože hru riešia všetci spoločne. Escape: Chrámová kliatba je zábavná a rýchla kooperatívna hra, ktorá prebieha v reálnom čase. Spolupráca je pri tom nevyhnutnosťou, pretože buď vyhrajú všetci, alebo nikto. Napínavosť hry sa dokonca zvyšuje zvukovým podfarbením z priloženého CD.

 

Prekvapenie pre dospelých: podvádzanie dovolené

 

Ak má niekto z vašich blízkych postreh, miluje originalitu a vyžíva sa vo všetkom nezvyčajnom, je pre neho ako stvorená spoločenská hra ReACTion. Ak zároveň chcete niekomu ukázať, že počas sviatkov nemusí byť chaos len v podobe predvianočného a vianočného stresu, ReACTion je tou správnou voľbou. S touto spoločenskom hrou zažijete naozaj veľa zábavy, ide v nej totiž o to, aby ste svojich priateľov pristihli pri porušovaní pravidiel. Tie sa však neustále menia a vy môžete pomocou kartičiek s inštrukciami taktizovať tak, aby sa týkali napríklad len tých, ktorí majú na sebe ponožky alebo len tých, ktorí majú čierne vlasy. Všetci, čo chcú v ReACTion vyhrať, musia dávať veľký pozor a reagovať rýchlosťou blesku. Stačí priateľov pristihnúť pri porušení pravidiel skôr, ako sa to podarí im a víťazstvo je vaše!

 

Na Vianoce nie je nič dôležitejšie, ako mať dobrú náladu a zachovať rodinnú pohodu. K tomu vám môže pomôcť práve výber správneho darčeka, pri ktorom potešíte nielen obdarovaného, ale zároveň aj celú svoju rodinu.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.