Objavte vaše najúžasnejšie ja!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 20.12.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Blížia sa Vianoce a Nový rok vás pravdepodobne nútia premýšľať, ako sa na tieto sviatočné dni pripravíte. Chcete vyzerať neuveriteľne krásne? S výnimočnou dekoratívnou kozmetikou LUXE môžete dosiahnuť exkluzívny vzhľad.

Blížia sa Vianoce a Nový rok vás pravdepodobne nútia premýšľať, ako sa na tieto sviatočné dni pripravíte. Chcete vyzerať neuveriteľne krásne? S výnimočnou dekoratívnou kozmetikou LUXE môžete dosiahnuť exkluzívny vzhľad.

 

Perfektne nalíčená krok za krokom

 

Ako prvé naneste na tvár hydratačný denný krém, ktorý slúži ako podklad pri líčení. Následne použite Tekutý make-up pre dokonalú pleť s OF10 Luxe, ktorý vďaka rozjasňujúcim perličm a výťažkom z bieleho zafíru vytvára dokonale rozžiarený vzhľad. Zároveň pleť hydratuje počas niekoľkých hodín a dodáva jej zdravý vzhľad s rovnomernejším tónom.

 

Pokračujte podkladovým očným tieňom, aby ste vytvorili dokonalý základ, predĺžili životnosť očných tieňov a zabránili zhlukovaniu farby. Ďalej si zvoľte vhodné očné tiene. Na kompletné líčenie použite Paletu očných tieňov Luxe. Svetlejší odtieň naneste do vnútorného kútika oka a pod obočie. Tmavší odtieň naneste do záhybu očného viečka. Použite aplikátor, ktorý je súčasťou balenia. Naneste naň farbu a jemne po ňom poklepkajte, aby sa zo špongie odstránili prebytočné množstvo farby.

 

Svoj vzhľad očí dokončite pomocou Špirály Luxe. Držte ju vo vodorovnej polohe pri korienkoch rias a cikcakovými pohybmi zo strany na stranu ňou nanášajte farbu od korienkov až ku končekom. Pre ešte výraznejší vzhľad zvýraznite aj spodné riasy, pričom držte špirálu vo zvislej polohe.

 

Pri líčení pier najprv orámujte a vyplňte celé pery pomocou Ceruzky na pery Luxe. Mala by mať rovnaký alebo o jeden stupeň tmavší odtieň ako váš rúž. Jej krémové zloženie je na dotyk ľahké a veľmi príjemné. Ceruzka dokonale zvýrazní kontúry a tvar pier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rúž na pery Luxe naneste do stredu pier a rozotrite ho smerom ku kútikom. Pery jemne osušte vreckovkou, aby ste odstránili nadbytočnú farbu a naneste rúž ešte raz. Získate sýtu farbu a dokonalé kontúry. Na záver použite Lesk na pery Luxe pre nádherne lesklý vzhľad. Plnší vzhľad dosiahnete, ak ho nanesiete len do stredu pier.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.