Roztočte to s novými čokoládami od Milky
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 12.1.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Do rodiny Milka 100-gramových čokolád prichádzajú noví chrumkaví členovia svetových značiek. Oreo a Daim to roztáčajú s Milkou, aby vám priniesli jedinečne sladké potešenie.

Do rodiny Milka 100-gramových čokolád prichádzajú noví chrumkaví členovia svetových značiek. Oreo a Daim to roztáčajú s Milkou, aby vám priniesli jedinečne sladké potešenie.

 

Milka Oreo – dvojnásobne neodolateľná

Najjemnejšia čokoláda z alpského mlieka a najpredávanejšie chrumkavé sušienky na svete. Dve značky. Dve originálne a jedinečné chute. Ich spojenie, to je nová Milka Oreo – čokoláda s osobitou chuťou.

Vôňu a chuť čokolády Milka pozná snáď úplne každý. Vašu predstavivosť však môže potrápiť nová Oreo náplň. Tak ako originálne sušienky, aj ona pozostáva z jemného bieleho krému s príchuťou vanilky a chrumkavých kúskov kakaových koliesok s 90% obsahom kakaa. Lahodné chute, ktoré milujú ľudia na celom svete.

 

Určite to poznáte aj vy. Chcete si dopriať odmenu, zlepšiť deň alebo jednoducho len pomaškrtiť. Nervózne postávate pred regálom s cukrovinkami a tečúce slinky vám zamotávajú už aj tak nerozhodnú myseľ. Predstavte si tú radosť, keď zbadáte dve obľúbené chute v jednej maškrte. Rozhodnutie je jasné a vám nezostáva už nič iné len sa tešiť, kedy si na tejto dobrôtke poriadne pochutnáte.

Doprajte si teraz lahodnú čokoládu Milka a sušienky Oreo v jednej tabuľkovej čokoláde a vychutnajte si okamih, kedy môžete zabudnúť takmer na všetko.

 

 

Milka Daim

Zoznámte sa, Milka Daim je klasická jemná mliečna čokoláda Milka v spojení so značkou Daim. Pre milovníkov kombinácie chutí čokolády Milka a chrumkavého karamelu je tak nová Milka Daim najlepším riešením ich maškrtníckej dilemy.  



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.