Študenti dizajnu budú opäť vymýšľať nemožné
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 14.1.2014 12:41
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Obľúbená medzinárodná súťaž Electrolux Design Lab predstavuje tému pre rok 2014. Študentov sa pýta, ako doma vytvoriť zdravé prostredie. Do prestížnej súťaže, ktorú v roku 2011 vyhral slovenský študent Adrián Mankovecký sa môžu zapojiť študenti a čerství absolventi dizajnu.

Obľúbená medzinárodná súťaž Electrolux Design Lab predstavuje tému pre rok 2014. Študentov sa pýta, ako doma vytvoriť zdravé prostredie. Do prestížnej súťaže, ktorú v roku 2011 vyhral slovenský študent Adrián Mankovecký sa môžu zapojiť študenti a čerství absolventi dizajnu.

 

Electrolux Design Lab otvára 12. ročník súťaže. Úlohou študentov je navrhnúť spotrebiče, ich doplnky alebo súvisiace služby, ktoré prispejú k vytvoreniu zdravého domáceho prostredia. „Život v meste je rušný a náročný, preto chceme, aby sa naše domovy stali miestom pokoja a relaxu. Verím, že vízie študentov pomôžu ľudí nasmerovať k zdravšiemu životnému štýlu,“ vysvetľuje Stefan Marzano, riaditeľ dizajnu spoločnosti Electrolux.

 

Hlavnú tému – Zdravý domov – organizátori rozdelili do troch súťažných kategórií: radosť variť, starostlivosť o látky a svieži vzduch. Študenti majú na vypracovanie návrhov čas do 6. apríla 2014. Výherca súťaže sa môže tešiť na polročnú stáž v globálnom dizajnovom centre Electrolux a finančnú odmenu. Slovensko už v  súťaži Electrolux Design Lab bodovalo. V roku 2011 ju vyhral študent VŠVU Adrián Mankovecký s dizajnom prenosnej práčky, ktorá rýchlo a jednoducho vyčistí škvrny na oblečení.

 

Viac informácií o súťaži sa dočítate na http://electroluxdesignlab.com/en/



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.