Vyzerajte lepšie, buďte bližšie, zdieľajte jednoduchšie
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 4.2.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Moderné kompakty sú stále výkonnejšie, štýlovejšie a ponúkajú funkcie, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Zoznámte sa s trojicou noviniek od Nikonu, medzi ktorými si každý nájde tú svoju!

Moderné kompakty sú stále výkonnejšie, štýlovejšie a ponúkajú funkcie, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Zoznámte sa s trojicou noviniek od Nikonu, medzi ktorými si každý nájde tú svoju!

 

Vyzerajte lepšie

Nový Nikon COOLPIX L29 sa ľahko používa, pohodlne drží a je šikovný v práci s fotkami – takže vy už byť nemusíte J. Jednoduché ovládanie a inteligentná automatická technológia vytvárajú ostré fotky a zaručujú, že prostredníctvom širokouhlého objektívu s 5-násobným optickým zoomom vždy zachytíte portréty s usmiatymi tvárami a otvorenými očami. Stačí si už len vybrať zaujímavé efekty filtra či niektorý zo 17 motívových programov a nemusíte sa viac starať o nič okrem komponovania fantastických fotiek, na ktorých budete vyzerať vždy super. Ideálny fotoaparát pre každého, kto hľadá jednoduchosť, zábavu a priaznivú cenu. COOLPIX L29 v striebornej, čiernej, červenej alebo fialovej farbe so vzorom.

 

Buďte bližšie

Hľadáte fotoaparát, ktorý poskytuje výnimočné výsledky a napriek tomu sa jednoducho používa? Nikon COOLPIX L830 vás vždy dostane „in medias res“ svojím ultravýkonným optickým priblížením s až 68-násobnou funkciou Dynamic Fine Zoom. Stabilizácia obrazu zabezpečí dokonalú ostrosť záberov, zatiaľ čo výklopný displej umožní robiť dynamické fotky a Full HD videá z rôznych uhlov. Či už budete fotiť z úrovne detského pohľadu, ponad dav na koncerte alebo fotkám dodáte jedinečný štýl s množstvom filtrov a možností úprav priamo vo fotoaparáte, s COOLPIXom L830 budete hrdí na každú fotku. V predaji ho nájdete v čiernej, červenej a slivkovomodrej.

 

Zdieľajte jednoduchšie

Zaznamenávanie, prezeranie a okamžité zdieľanie úžasných záberov je hračka s novým kompaktom Nikon COOLPIX S5300. Vďaka Wi-Fi vstavanému do tenkého tela totiž môžete kvalitné fotky okamžite automaticky posielať do svojho smartfónu či tabletu a zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach odkiaľkoľvek. Robiť ostré fotky nielen cez deň, ale aj v noci a natáčať Full HD video sa dá len jediným stlačením tlačidla. Vyberte si nekompromisne elegantnú čiernu alebo grandiózne fialové prevedenie a vyzerajte rovnako úžasne aj vy vďaka pokročilým funkciám retuše priamo vo fotoaparáte!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.