Malá odmena
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 4.2.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Polročné vysvedčenie máme za sebou a malí školáci si za svoju usilovnosť zaslúžia maličkosť. IKEA vám prináša niekoľko tipov, ktoré urobia radosť a povzbudia do ďalšieho polroka.

Polročné vysvedčenie máme za sebou a malí školáci si za svoju usilovnosť zaslúžia maličkosť. IKEA vám prináša niekoľko tipov, ktoré urobia radosť a povzbudia do ďalšieho polroka.

 

 

Aby vstávanie bolo krajšie

 

Odovzdávanie vysvedčenia je dôležitý deň, preto sa pred ním musia školáci doružova vyspať. Sladký spánok zaručia posteľné obliečky ÄNGSSKÄRA, STENKLÖVER a SILKESLEN. Spachtoši, ktorí si radi pospia, si môžu nastaviť budík DEKAD alebo VIKIS, ktorý má funkciu „snooze“ a budenie sa opakuje každých päť minút.

Veľký deň     

Malé parádnice si rady vyberajú svoje slávnostné oblečenie už v predvečer odovzdávania vysvedčení. Dokonale pripravené bude vďaka stojanu na oblečenie Näpen s krytom. Stolové zrkadlo BETRAKTA s úložným priestorom ustráži malé poklady a je skvelým pomocníkom pre školákov a ich neposlušné vlasy. Súprava rámikov FANTASIFULL obsahuje 3 kusy textilných rámov rozličných farieb a vzorov. Podčiarknu radosť z obrázkov vašich detí z ich veľkého dňa.

Zaslúžená odmena

Dobré vysvedčenie si zaslúži malú odmenu. So sadou na maľovanie MÅLA budú mať vaši školáci kopec zábavy! Svoje výtvory si môžu jednoducho prišpendliť na nástenku UPPVISA, ktorá pozostáva z 2 tabúľ rozličnej farby a rozličného tvaru - zelenej dialógovej bubliny a čiernej šípky. S pomocou LED bodového osvetlenia SPRIDA sa zase môžu pochváliť svojimi umeleckými výtvormi, zbierkami alebo obľúbenými vecami a vďaka odnímateľnému vrchnáku ich môžu meniť podľa priania. Navyše, LED osvetlenie vytvorí v detskej izbe priam čarovnú atmosféru.  

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.