Ančovičky na grécky spôsob |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 20.2.2014 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Rybičky umyjeme, osušíme a zľahka osolíme. Obaľujeme v trojobale (alebo len v múke, ktorá môže byť dochutená korením) a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista. Hotové necháme odkvapkať na papierovej servítke. | ||
Rybičky umyjeme, osušíme a zľahka osolíme. Obaľujeme v trojobale (alebo len v múke, ktorá môže byť dochutená korením) a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista. Hotové necháme odkvapkať na papierovej servítke. Podávame na tanieri s tatárskou omáčkou SPAK posypané petržlenovou vňaťou a pokvapkané citrónovou šťavou. Ako príloha je vhodná opečená bageta posypaná čiernymi olivami alebo, ak chceme rybičky podávať ako hlavné jedlo, pečené zemiaky s petržlenovou vňaťou a maslom. Doba prípravy : 30 minút ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |