METOD, nové kuchyne IKEA, ktoré vytvárajú svet plný možností
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 28.2.2014 00:00
Kategória : Rodina
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

IKEA predstavuje nové kuchyne METOD, s ktorými sa vaše sny o kuchyni stanú skutočnosťou. METOD dáva voľnosť pri vytváraní skutočne individuálnej kuchyne s vysokou kvalitou za nízku cenu. METOD bude uvedený na slovenský trh 1. apríla 2014.

IKEA predstavuje nové kuchyne METOD, s ktorými sa vaše sny o kuchyni stanú skutočnosťou. METOD dáva voľnosť pri vytváraní skutočne individuálnej kuchyne s vysokou kvalitou za nízku cenu. METOD bude uvedený na slovenský trh 1. apríla 2014.

 

„Veríme, že každý by mal mať možnosť vytvoriť si skvelú kuchyňu, bez ohľadu na veľkosť peňaženky alebo priestoru. Zamenili sme doterajší systém skriniek za absolútne flexibilný, funkčný a moderný stavebnicový systém,“ hovorí Ana Maria Iliescu, obchodný  zástupca v oddelení kuchýň, IKEA CZHUSK.

 

Na základe návštev tisícov domácností a viac ako 50 rokov skúseností vyvinula IKEA kuchyne, ktoré ponúkajú veľa možností, takže každý si môže vybrať presne podľa seba.

 

„Kuchyňa je srdcom domácnosti. Dnes to platí ešte viac ako inokedy. Denne tu prebiehajú rôzne činnosti – od varenia a jedenia až po oddych. Zároveň je miestom, kde sa stretáva rodina a priatelia, rodičia tu neraz pomáhajú deťom s domácimi úlohami. Preto sme sa rozhodli vyhovieť dnešným potrebám, ako najviac to bude možné,“ hovorí Mária Kmeťová, špecialistka na interiérový dizajn v IKEA Bratislava.

 

Nové kuchyne METOD ponúkajú:

· všestrannosť – vďaka stavebnicovému systému je možné umiestniť skrinky, zásuvky a dvierka tak, ako chcete, bez toho, aby sa narušil celkový vzhľad kuchyne.

· maximum priestoru – nové rozmery umožnia využitie priestoru kuchyne na maximum,  bez ohľadu na veľkosť alebo tvar; aby ste mali k dispozícii ešte viac úložného priestoru.

· výraznejší štýl – širšia ponuka štýlov umožňuje dať kuchyni nový vzhľad, napr. vysoké čelá zásuviek.

· väčší výber – rámy skriniek v dvoch farbách, čiernohnedej a bielej, obnovené vnútorné vybavenie, nové druhy integrovaného osvetlenia LED a zásuvky aj za nižšie ceny.

 

Kuchynský systém METOD bude dostupný v regióne CZ/HU/SK za rovnako nízku cenu ako FAKTUM. Takisto sa naň vzťahuje záruka kvality 25 rokov.

 

Séria IKEA kuchýň FAKTUM bola uvedená na trh pred dvadsiatimi rokmi a odvtedy sa stala neoddeliteľnou súčasťou miliónov domácností po celom svete. Kuchyne FAKTUM sú výborné, kvalitné, štýlové a za dostupnú cenu. Náš sortiment neustále vyvíjame, aby sme plnili potreby a sny mnohých ľudí, a to platí aj pre kuchyne. METOD bol navrhnutý na báze stavebnicového systém, ktorý dovoľuje individuálne riešenia s lepším využitím priestoru a väčšou funkčnosťou na všetky činnosti, ktoré sa dnes v kuchyni odohrávajú. A toto všetko pre kuchyňu akejkoľvek veľkosti a tvaru.

Aby sme stále boli schopní plniť potreby zákazníkov s kuchyňami FAKTUM, ponúkame
2-ročný popredajný servis na špecifické výrobky FAKTUM, pričom záručná doba
na FAKTUM sa, samozrejme, nemení.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.