NOah Gordon: Liečiteľ
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 11.3.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pútavý príbeh nezlomenej odvahy muža a nekonečnej lásky ženy. V podozrievavosti a nádhere 11. storočia sa odvíja príbeh Roba J. Colea.

Pútavý príbeh nezlomenej odvahy muža a nekonečnej lásky ženy. V podozrievavosti a nádhere 11. storočia sa odvíja príbeh Roba J. Colea.

 

Chudobná sirota Rob bol obdarený vlohou, ktorá ho v tom období mohla viesť k napichnutiu na kôl; mal schopnosť pocítiť približujúcu sa smrť. Vzdelával sa rýchlo a vedel, že sa narodil, aby liečil a stal sa liečiteľom. Túžba naučiť sa čo najviac ho zaviedla z drsných a rušných anglických ciest na prepychové perzské dvory a na školu najväčšieho liečiteľa tých čias, Avicennu. Preoblečený za Žida sa moril ako chirurg vo vojne východných cisárstiev, bol podporovaný mocnými vládcami, no i ohrozovaný morom a krutými predsudkami mullahov a kňazov.

 

Popri čistom ohni učenia v ňom vždy horela rovnako silno vášeň k červenovlasej kráske, ktorú nikdy neopustil.

 

Autor vykresľuje 11. storočie tak verne, že čitateľ pláva stranami knihy, akoby ho hnala prílivová vlna živej predstavivosti a dôveryhodných podrobností.

 

Príbeh LIEČITEĽ je prvý z trilógie o lekárskej dynastii Coleovcov. Aj romány ŠAMAN A LEKÁRKA vychádzajú v našom vydavateľstve.

 

Vydavateľstvo: MOTÝĽ

Noah Gordon: Liečiteľ 

145x205, tvrdá väzba 

456 strán

Nové vydanie

Vyjde 21. 3. 2014

ISBN: 978-80-8164-010-0

EAN: 9788081640100

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.