Teplý mrkvový šalát s hokkaido a koriandrom |
||
Autor(ka) : Henrieta Peškovičová Dátum a čas : 13.3.2014 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Ingrediencie: kokosový olej, alebo olivový olej; šalotka, zázvor, tekvica hokkaido alebo maslová tekvica; mrkva, vňať koriandra, soľ, čierne korenie, voda, limetová šťava. | ||
Ingrediencie: kokosový olej, alebo olivový olej; šalotka, zázvor, tekvica hokkaido alebo maslová tekvica; mrkva, vňať koriandra, soľ, čierne korenie, voda, limetová šťava. Spracovanie: Tento šalát môže byť aj základom pre krém, nátierku či polievku. * PL: polievkové lyžice Foto: RADOSŤ VARIŤ -Škola varenia v Poluse ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |