Doprajte si jedinečný zmyselný zážitok s novým radom starostlivosti o pokožku Dove Purely Pampering Pistácia a magnólia
Autor(ka) : Menika
Dátum a čas : 3.4.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Obľúbený rad Dove Purely Pampering rozšíril svoje portfólio o novú luxusnú vôňu pistácie a kvetov magnólie. Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si upokojujúci zážitok s novým sprchovacím gélom Dove Purely Pampering Pistácia a magnólia. A po kúpeli môžete svojmu telu dopriať aj dodatočnú starostlivosť a zahaliť ho do telového mlieka s rovnakou vôňou.

Obľúbený rad Dove Purely Pampering rozšíril svoje portfólio o novú luxusnú vôňu pistácie a kvetov magnólie. Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si upokojujúci zážitok s novým sprchovacím gélom Dove Purely Pampering Pistácia a magnólia. A po kúpeli môžete svojmu telu dopriať aj dodatočnú starostlivosť a zahaliť ho do telového mlieka s rovnakou vôňou.

 

Rad sprchovacích gélov Dove Purely Pampering sa pýši revolučnou technológiou NutriumMoisture™, ktorá obsahuje pokožke prirodzené lipidy. Telové mlieka obsahujú zložku DeepCare Complex, čo je unikátna zmes látok pre starostlivosť o pokožku. DeepCare Complex, je zmes vyživujúcich a hydratačných látok pre výživu pokožky do hĺbky*. Správnu výživu a hydratáciu pokožka potrebuje na to, aby bola silná, prirodzene obnovovala svoju ochrannú vlhkosť a vďaka tomu zostala krásna a jemná.

 

 

Vyživujúci sprchovací gél Dove Purely Pampering Pistácia a magnólia 250 ml


Vychutnajte si kúpeľ alebo sprchovanie, ktoré vyživuje a rozmaznáva. Tento sprchovací gél s technológiou NutriumMoisture™ vytvára jemnú krémovú penu, vďaka ktorej budete mať pocit hebkej a vyživenej pokožky. Vôňa pistácie a kvetov magnólie upokojí vaše zmysly a príjemne vás zrelaxuje.


Telové mlieko Dove Purely Pampering Pistácia a magnólia 250 a 400 ml

Vyživuje pokožku do hĺbky* vďaka bohatej zmesi vyživujúceho krému obohateného o výťažky z pistácie. Svieža a plná vôňa magnólie vo vás zanechá pocit osvieženia. Nechajte sa rozmaznať!

 

 

*Vrchnej vrstvy pokožky



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.