Ležérne módne trendy pre vás od spoločnosti Tchibo
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 19.4.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Kalifornské leto. Máte chuť vydať sa na výlet do Kalifornie? Pri tvorbe novej kolekcie dámskej módy sa spoločnosť Tchibo nechala inšpirovať bezstarostným životným štýlom západného pobrežia Spojených štátov. Vzdušné látky, živé farby, ale aj samopašné háčkované a čipkové detaily tento aktuálny letný trend skvelo vyjadrujú

Kalifornské leto. Máte chuť vydať sa na výlet do Kalifornie? Pri tvorbe novej kolekcie dámskej módy sa spoločnosť Tchibo nechala inšpirovať bezstarostným životným štýlom západného pobrežia Spojených štátov. Vzdušné látky, živé farby, ale aj samopašné háčkované a čipkové detaily tento aktuálny letný trend skvelo vyjadrujú. Tunikové šaty spolu so splývavými pumpkami doplnené šatkou so vzorom paisley – cool kombinácia ako stvorená pre vás. S kalifornským štýlom budete  skrátka happy! (Tchibo od 28. apríla 2014)

 

Tunikové šaty                                              
Tunel so šnúrkou na sťahovanie vo výške bokov – na úpravu šírky.  Vzdušné a obzvlášť pohodlné. Trojštvrťové rukávy možno vyhrnúť a upevniť gombíkom. Veľkosť 36 - 50. Modro-biele s potlačou.

 

Pumpky

Neobyčajne ľahké a splývavé vďaka vláknu Tencel®. Nezarezávajú sa aj preto, že v zadnej časti pása je vsadená široká guma. Veľkosť 36 - 52. Pieskové.

 

Tričko s potlačou                             

Z africkej bavlny  vyrobenej v rámci  projektu „Cotton made in Africa“. Tričko je priliehavé a výborne savé. Efektná štruktúra vďaka uzlíkovej priadzi. Biele s modrou potlačou. V jednotlivých  veľkostiach S - XXL.

 

Úpletová motorkárska bunda                                

S asymetrickým zipsom. Z príjemne mäkkej bavlnenej zmesi - neobmedzuje v pohybe Priliehavý krátky strih. Sivá s melírom. Veľkosť 36 - 44.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.