ASUS vystavuje inovatívne produkty na Milan Design Week 2014
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 10.4.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

ASUS Design Center sa prezentuje expozíciou Our Touch of Life, ktorá je súčasťou výstavy Milan Design Week 2014. Expozícia Our Touch of Life je galériou atraktívnych produktov, ktoré sú rozdelené do kategórií Koncept 2-v-1, Smartfóny, Ultra mobilita a Evolúcia stolných PC. Každá sekcia obsahuje viacero produktov, ktoré umožňujú návštevníkom spoznať, ako ASUS spája krásu a funkcionalitu.

ASUS Design Center sa prezentuje expozíciou Our Touch of Life, ktorá je súčasťou výstavy Milan Design Week 2014. Expozícia Our Touch of Life je galériou atraktívnych produktov, ktoré sú rozdelené do kategórií Koncept 2-v-1, Smartfóny, Ultra mobilita a Evolúcia stolných PC. Každá sekcia obsahuje viacero produktov, ktoré umožňujú návštevníkom spoznať, ako ASUS spája krásu a funkcionalitu.

Koncept 2-v-1

ASUS PadFone mini kombinujúce mobilitu smartfónu s displejom tabletu pozostáva zo 4-palcového telefónu, ktorý sa po pripojení do dokovacej stanice premení na 7-palcový tablet. PadFone mini vďaka tomu dáva používateľom možnosť zväčšiť displej a zároveň nabíjať telefón. Vďaka podpore dvoch SIM kariet môžu byť využité dve telefóne čísla súbežne.

ASUS Transformer Book T100 je kompaktné, ultraprenosné zariadenie, určené ľuďom, ktorí hľadajú produktivitu notebooku a mobilitu 10,1-palcového tabletu. Ľahká dokovacia stanica obsahuje pohodlnú klávesnicu a viacdotykový touchpad s plnou podporou gest v operačnom systéme Windows 8.1.

ASUS Transformer Pad TF701 je 10,1-palcový Android tablet s WQXGA displejom, ktorého kvalitu zvyšuje technológia IPS, s jasnou a živou reprodukciou obrazu. TF701 má odolnú kovovú povrchovú úpravu a mobilná klávesnicová dokovacia stanica so zabudovanou batériou a predlžuje výdrž zariadenia až na 17 hodín.

ASUS Fonepad 7 je 7-palcový tablet s plnou podporou funkcie 3G telefónu. Je vybavený IPS displejom s HD rozlíšením, dvojicou predných reproduktorov s technológiou ASUS SonicMaster a procesorom Intel Atom pre výkonnú prevádzku v aplikáciách a hrách.

Smartfóny

Produktová rada smartfónov ASUS ZenFone je dostupná s veľkosťami obrazovky od 4 do 6 palcov a v rôznych farebných kombináciách. Ochranné sklo Corning® Gorilla® Glass 3 dáva modelom série ZenFone neslýchanú odolnosť voči poškodeniu a poškriabaniu. Ľahké ZenFony prinášajú energický a mladistvý vzhľad, s možnosťou výmeny krytu. Používatelia si môžu vyberať z viacerých farieb, od uhľovo čiernej, cez čerešňovo červenú až po slnečno žltú a telefón si prispôsobiť vlastnému štýlu. Farebný motív pokračuje aj v rozhraní ASUS ZenUI, ktoré dokáže ladiť s farbou zariadenia.

 

Ultra mobilita

Návštevníci výstavy získajú možnosť vidieť ASUS Zenbook NX500 medzi prvými na svete. Tento ultrabook kombinuje mimoriadny výpočtový a vizuálny výkon s ultratenkým dizajnom a maximálnou mobilitou. Dôkladne navrhnutý, NX500 je prvý ASUS notebook s IPS displejom so 4K/UHD 3840 x 2160 rozlíšením.

ASUS Zenbook UX301 je prvý ultrabook na svete, ktorý má veko pokryté ochranným sklom Corning® Gorilla® Glass s technológiou Native Damage Resistance™. Vďaka tomu je vysoko odolný voči poškriabaniu a poškodeniu. Keramická povrchová úprava klávesnice zakryje akékoľvek škvrny a odtlačky prstov a zachová pôvodný vzhľad Zenbooku.

ASUS S1 je mobilný LED projektor, ktorý sa zmestí do dlane a so zabudovanou batériou 6,000mAh dokáže premietať až 3 hodiny. Batéria sa využije aj pre účel nabíjania mobilných zariadení, aj keď je projektor vypnutý. ASUS S1 je aj napriek malým rozmerom plnohodnotný projektor s najlepším výkonom vo svojej kategórii.

Okrem spomenutých zariadení budú vystavené aj ďalšie zaujímavé produkty z radov All-in-One PC a príslušenstva.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.