Vyretušujte svoje telo do dokonalosti!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 23.4.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

S prvými slnečnými jarnými dňami meníme teplé vrstvy oblečenia za ľahšie a vzdušnejšie a pripravujeme svoj šatník na príchod leta. Záleží vám na tom, aby malo vaše telo krásnu, jednotnú farbu a dokonalé krivky v šatách, šortkách alebo plavkách? Spoločnosť Dermacol pre vás pripravila novinku - vodoodolný telový make-up Perfect BODY MAKE-UP, ktorý kryje nedokonalosti a dodá vašim nohám a pokožke tela okamžitý efekt opálenia.

S prvými slnečnými jarnými dňami meníme teplé vrstvy oblečenia za ľahšie a vzdušnejšie a pripravujeme svoj ​​šatník na príchod leta. Záleží vám na tom, aby malo vaše telo krásnu, jednotnú farbu a dokonalé krivky v šatách, šortkách alebo plavkách? Spoločnosť Dermacol pre vás pripravila novinku - vodoodolný telový make-up Perfect BODY MAKE-UP, ktorý kryje nedokonalosti a dodá vašim nohám a pokožke tela okamžitý efekt opálenia.

 

Vodoodolný telový skrášľujúci make-up

Aj vaše telo môže teraz vyzerať dokonale vďaka telovému skrášľujúcemu make-upu  Dermacol Perfect BODY MAKE-UP. Jeho ľahká krémová textúra perfektne kryje nedokonalosti a dodáva nohám a pokožke tela okamžitý efekt opálenia. Obsahuje panthenol a vitamín E, ktoré pokožku hydratujú, regenerujú, vyživujú a chránia pred voľnými radikálmi. Posilňujúci komplex rastlinných extraktov Firmiderm® a extrakt z hnedej morskej riasy Kalpariane® zlepšujú  pevnosť pokožky až o 28 %* a jej pružnosť o 26 %**, zabraňujú ochabovaniu pokožky a podporujú mikrocirkuláciu. Komplex rastlinných extraktov zlepšuje vzhľad pokožky s celulitídou, vyhladzuje ju, obmedzuje vznik opuchov a rozšírených žiliek. Telo a nohy opticky zoštíhľuje a zanecháva pokožku hodvábne hladkú a jemnú. Make-up je dlhotrvajúci, odolný voči vode a oteru.

 

*Test in-vivo (používanie 2x denne,  6 týždňov), ** Test in-vivo (používanie 2x denne, 4 týždne)

 

Použitie: Naneste rovnomerne na pokožku tela a dôkladne rozotrite. Chvíľu počkajte, kým sa oblečiete.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.