Éterická víla z rozprávky
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 26.4.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Objavte v sebe krehkú nadpozemskú bytosť, ktorá hypnotizuje okolie svojim vyžarovaním a elektrizuje ho ohnivými živelnými kučerami. Inšpirujte sa štýlom Fairywave, ktorý je jedným zo štyroch unikátnych Schwarzkopf Looks 2014.

Objavte v sebe krehkú nadpozemskú bytosť, ktorá hypnotizuje okolie svojim vyžarovaním a elektrizuje ho ohnivými živelnými kučerami. Inšpirujte sa štýlom Fairywave, ktorý je jedným zo štyroch unikátnych Schwarzkopf Looks 2014.

 

S každou ďalšou natočenou vlnou vás viac a viac opantáva pestrofarebný svet fantázie a utláča do ústrania šedú realitu. Vytvorenie tohto snového, romantického looku, ktorého základom sú neskrotné objemné kučery, nie je vôbec zložité. Vlasový expert Schwarzkopf Armin Morbach radí ako na to: „Vlasy natočíme pomocou kulmy po jednotlivých prameňoch. Pre menšie, „tesnejšie“, akoby nakrepované vlny, pramene rozdelíme na osminky a ovinieme okolo veľkých vláseniek.“ Extra objem vlasom dodáme jednoduchým natupírovaním pomocou prstov. Vďaka tužidlu na vlasy Taft Curl  budú vaše kučery plné ľahkosti a pružnosti.

 

Pre dosiahnutie glamour looku si rozdeľte vlasy cestičkou na bok. Jednu stranu vlasov nechajte voľne padať do tváre a druhú sponkou pripnite za uchom. K štýlu nadpozemskej krásky sa dokonale hodí svetlo medená farba na vlasy Palette Intensive Color Creme  K8, ktorá je taká oslnivá, že pôsobí až zlatisto. Receptúra s tekutým keratínom ošetruje Vaše vlasy a zároveň v nich ukotvuje vysokointenzívne pigmenty, pre maximálnu žiarivosť farby. Pre dokonalý súzvuk farieb a skvelé doplnenie Fairywave looku zvoľte farebné očné tiene (zelené, oranžové, modré či fialové) a jemný ružový lesk na pery.

 

Nádherné, nadýchané a objemné vlny, ktoré každú ženu premenia na éterickú vílu, môžete mať aj vy a zvládnete to úplne jednoducho. Krásne vlasy však musia byť predovšetkým zdravé a nepoškodené. Pravidelne ich preto ošetrujte – napríklad novým regeneračným radom Schauma Keratin Strong. Inovatívna receptúra s Komplexom Keratin – Structure posilňuje a oživuje keratínový základ vlasových vlákien, a zároveň okamžite vypĺňa ich poškodenia. Regeneračný kondicionér v spreji Schauma Keratin Strong uľahčuje rozčesávanie, posilňuje vlasovú štruktúru a obnovuje vlasy do hĺbky. Na záver použite lak na vlasy Taft Shine, ktorého  receptúra s efektom laminačného lesku dodá vašim vlasom nádherný lesk.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.