UKÁŽTE STOP UNAVENÝM, OPUCHNUTÝM A BOĽAVÝM NOHÁM!
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 12.5.2014 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zamysleli ste sa nad tým, aký život žijú naše nôžky? Denne sú v akcii; tlačia sa v nepriedušných a úzkych, hoci štýlových topánkach a patria k najviac namáhanejším častiam nášho tela. Ak spočítame vzdialenosť, ktorú prejde priemerný človek za celý život, stačila by na obídenie celej zemegule dvakrát! Poskytnime chodidlám starostlivosť, ktorá ich poteší a nám uľahčí každodenný krok! Poradíme vám, ako zmierniť nepríjemné bolesti a opuchy chodidiel. Inšpiráciu môžete načerpať aj v každej z 26-ich predajni topánok CCC, kde nájdete v širokej ponuke najnovšie komfortné a zároveň sexi štýlové modely.

Zamysleli ste sa nad tým, aký život žijú naše nôžky? Denne sú v akcii; tlačia sa v nepriedušných a úzkych, hoci štýlových topánkach a patria k najviac namáhanejším častiam nášho tela. Ak spočítame vzdialenosť, ktorú prejde priemerný človek za celý život, stačila by na obídenie celej zemegule dvakrát! Poskytnime chodidlám starostlivosť, ktorá ich poteší a nám uľahčí každodenný krok! Poradíme vám, ako zmierniť nepríjemné bolesti a opuchy chodidiel. Inšpiráciu môžete načerpať aj v každej z 26-ich predajni topánok CCC, kde nájdete v širokej ponuke najnovšie komfortné a zároveň sexi štýlové modely.

Existuje veľa príčin boľavých nôh. Od problémov zdravotných, genetických až po problémy spôsobené výberom nevhodnej obuvi.  Správne zvolené topánky by mali byť alfou a omegou celého bytia. Nosia nás každý deň, prekonávajú s nami prekážky či trávia príjemné chvíle, preto by nám mali dokonale padnúť bez akéhokoľvek omínania či nepríjemných bolestí.

Obuv je najlepšie vyberať si v popoludňajších hodinách, kedy je noha, podobne ako my, trošku unavená a roztiahnutá. Následne tak predídeme nepríjemnému zisteniu, že sme si kúpili síce krásne lodičky, ale prejdeme v nich maximálne do práce a späť a vyzúvame ich s väčšou radosťou, ako keď sme ich kupovali. Pre celodenné pohodlné nosenie by mali topánky mať pevný a zvýšený podpätok,  pre dámy ideálne v rozpätí 3-5 cm, pre pánov zhruba 2,5cm.  

A čo pohodlné, hoci často najmä mužmi zatracované, vraj nepríťažlivé“ balerínky? Na prvý pohľad vzbudzujú dojem absolútneho pohodlia, no pri dlhodobom nosení vplývajú negatívne na držanie tela a celkovú klenbu nohy, môže prísť až k nenávratným deformáciám.  Krásna a slnečná sezóna nahráva aj „žabkám“ či flipflopom. Odborníci ich pri dlhodobom nosení zaraďujú do kategórie k balerínkam, nakoľko tak populárne žabky neposkytujú vhodnú oporu nohe a opäť môže prísť k deformáciám klenby.

Vyhnime sa spolu skalpelu! Je to jednoduché! Nič nepomôže a neuľaví vaším nohám lepšie ako vyloženie na vyvýšenú plochu. Ak chceme byť za slušné, vyhnime sa stolom, rovnako dobre poslúži aj stolička či stena. Pri vyvýšenej pozícii sa oveľa lepšie vstrebe opuch a nohy vyzerajú čoskoro tak príťažlivo ako predtým. Rovnako dobre zafunguje aj kúpeľ, ktorý si namiešate doslova za pár centov. Do vane s teplou vodou nasypte 2 hrnčeky soli a dobre rozmiešajte. Ponorte na pár minút unavené nohy a len relaxujte, rozdiel po kúpeli spoznáte okamžite.

Aby sme sa vyhli riešeniu následkov, je dobré pôsobiť preventívne. Pred chôdzou si vložte do topánok gélové vankúšiky, ktoré nájdete v každej z predajní CCC, vložiť ich môžete pod prsty, pod pätu, existujú v rôznych prevedeniach, viac informácií získate od nášho ochotného personálu.

Prídite sa inšpirovať novými letnými trendami v sezóne JAR-LETO 2014 a strávte nezabudnuteľné leto s topánkami CCC!

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.