Nová generácia najpredávanejšieho prístroja terapie svetlom Bioptron na slovenskom trhu
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 12.5.2014 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Zepter uvádza na slovenský trh novinku v oblasti terapie svetlom. Bioptron MedAll sa v porovnaní so svojím predchodcom Bioptronom Compact III môže pochváliť novým moderným dizajnom a okrem toho tiež väčšou plochou ošetrenia postihnutého miesta.

Spoločnosť Zepter uvádza na slovenský trh novinku v oblasti terapie svetlom. Bioptron MedAll sa v porovnaní so svojím predchodcom Bioptronom Compact III môže pochváliť novým moderným dizajnom a okrem toho tiež väčšou plochou ošetrenia  postihnutého miesta.

BIOPTRON MedAll - jednotka v obore liečebnej terapie svetlom! Švajčiarsky prístroj terapie svetlom BIOPTRON MedAll je novým modelom nahrádzajúcim BIOPTRON Compact III, avšak s väčším priemerom 5 cm. V praxi to znamená až o 65 % väčšiu plochu na ošetrenie svetlom! Vyniká jednoduchou obsluhou, absolútnou bezpečnosťou, príťažlivým dizajnom a najmodernejšou technológiou. Je určený na použitie v domácnostiach, nemocniciach, wellness a športových centrách. Bioptron MedAll je ergonomický, prenosný prístroj s jednoduchou obsluhou, ktorý si môžete vziať so sebou kamkoľvek a vďaka zabudovanému praktickému časovaču a displeju začať používať kdekoľvek. Filter o priemere 5 cm umožňuje pohodlnú liečbu celého tela, a to ako malých častí, tak rozsiahlejších plôch. Inovatívny úsporný režim Vám ušetrí energiu, čas a peniaze, pretože prístroj v ňom spotrebováva iba 0,5 W a navyše je pripravený kedykoľvek okamžite zahájiť liečbu bez zbytočného plytvania energiou. Prístroj je dodávaný tiež s podlahovým stojanom a praktickým cestovným kufríkom pre bezpečné skladovanie a prepravu.

Všetci poznáme pozitívne účinky čerstvého vzduchu, čistej ľadovcovej vody alebo zdravej stravy na naše zdravie. A rovnako tak i svetlo má významný stimulačný účinok. Revolučný systém terapie svetlom Bioptron využíva polarizované polychromatické svetlo, ktoré neobsahuje škodlivé ultrafialové žiarenie, a pomáha tak zmierňovať celý rad zdravotných problémov. Patentovaný a klinicky testovaný prístroj Bioptron stimuluje regeneráciu buniek, zlepšuje mikrocirkuláciu, prináša úľavu od bolesti a podporuje proces hojenia. Jedná sa o bezpečný certifikovaný medicínsky prístroj s jednoduchou obsluhou, ktorý nemá vedľajšie účinky a pomáha hojiť poranenia mäkkých tkanív, rany, popáleniny, kožné problémy, stimuluje imunitný systém a má radu ďalších účinkov. Švajčiarska technológia, ktorú Bioptron využíva, je založená na výskume polarizovaného polychromatického svetla, za ktorý bola v roku 1903 udelená dánskemu fyzikovi Nielsovi Rybergovi Finsenovi Nobelova cena za medicínu. Spoločnosť Zepter si veľmi zakladá na kvalite. Všetky prístroje Bioptron preto vyrába vo vlastnej továrni vo Švajčiarsku. Jedná sa o patentované, klinicky testované certifikované medicínske prístroje určené pre profesionálne i domáce použitie.       

 

 

NOVINKA - Bioptron MedAll

 

Aké sú účinky a výhody terapie svetlom Bioptron?

• Analgetický efekt (uľavuje od bolesti), protizápalový a stimulačný efekt (výrazne urýchľuje hojenie rán).

• Veľmi široké použitie – opary, bercove vredy, jazvy, preležaniny, popáleniny, akné, atopický ekzém, lupienka, artróza kĺbov, bolesti chrbtice, úrazy, zápaly ďasien, dutín, pŕs, kožné problémy dojčiat a i.

• Bez vedľajších nežiadúcich účinkov.

 

Čo spoločnosť Zepter ponúka zákazníkom?

   Dlhú životnosť prístroja + predĺženú záruku na 5 rokov.

   Poradenskú službu a servis po celú dobu používania prístroja Bioptron.

 

„V nemocniciach neexistuje oddelenie, či ambulancia, kde by terapia svetlom BIOPTRON nenašla svoje uplatnenie. Odporúčam ju všetkým svojim kolegom.“  

MUDr. Miroslav Gašpar, chirurg, fyziater a balneológ, liečebná rehabilitácia RehabMed, s.r.o.

 

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.