Daša Ostertágová: Receptár zdravej výživy pre dojčatá a deti
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 27.5.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na pomoc každej mamine vychádza nové aktualizované a doplnené vydanie megaúspešnej knihy rád a odporúčaní! Kniha je jedinečnou publikáciou, ktorá sa zaoberá výživou najmenších detí, a ponúka až 320 receptov!

Na pomoc každej mamine vychádza nové aktualizované a doplnené vydanie megaúspešnej knihy rád a odporúčaní! Kniha je jedinečnou publikáciou, ktorá sa zaoberá výživou najmenších detí, a ponúka až 320 receptov!

 

Je rozdelená na dve časti: V tej prvej sa dozviete, kedy je možné začať s prikrmovaním dojčaťa, aké potraviny sú pre deti vhodné, akú použiť kuchynskú prípravu, prečo sa niektoré potraviny nemôžu pri výžive dojčiat používať atď. Tiež sa dozviete, ako zostavovať jedálne lístky aj s prihliadnutím na rodinný rozpočet a ako si zorganizovať domáce práce, aby vám popri starostlivosti o dieťa a rodinu ostal čas aj na seba.

 

Druhá časť Receptára zdravej výživy pre dojčatá a deti je venovaná receptom. Každý z 320 receptov je vypracovaný osobitne podľa vekových skupín a prepočítaný podľa odporúčaných výživových dávok. Pri každom je okrem dávkovania a technologického postupu vyznačený aj vek dieťaťa, od ktorého je vhodné pokrm podávať. V receptoch sú obmedzené potraviny s obsahom tuku, cholesterolu, nasýtených mastných kyselín, sladidlá, soľ, potraviny s obsahom cudzorodých látok a jedlá nevhodné pre deti.

 

Vydavateľstvo Motýľ



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.