LETNÉ DUO NOVINIEK OD ETA |
||
Autor(ka) : Monika Dátum a čas : 31.5.2014 00:00 Kategória : Koktail WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Elektronika súčasnosti sa riadi heslom neustále zlepšovať kvalitu našich životov. Spoločnosť ETA, sledujúc trendy 21. storočia, teraz prichádza s duom noviniek, ktoré potešia každú domácnosť – naparovacou žehličkou ETA Digi Viento a novou remoskou ETA Pečenka. | ||
Elektronika súčasnosti sa riadi heslom neustále zlepšovať kvalitu našich životov. Spoločnosť ETA, sledujúc trendy 21. storočia, teraz prichádza s duom noviniek, ktoré potešia každú domácnosť – naparovacou žehličkou ETA Digi Viento a novou remoskou ETA Pečenka. ETA Digi Viento - žehlička, ktorá žehlí s láskou Už vás nebaví tráviť nekonečné hodiny nad žehliacou doskou a neubúdajúcimi kôpkami oblečenia? Spoločnosť ETA prichádza s novinkou, ktorá vám ukáže, ako žehliť rýchlo, bez námahy, no hlavne s úsmevom. Vyskúšajte novú naparovaciu žehličku ETA Digi Viento, s ktorou všetko pôjde jedna radosť. Zaraz si vás získa svojimi výnimočnými žehliacimi schopnosťami. Vďaka odolnej žehliacej ploche Eloxium, priam bleskovo vodí teplo, takže sa dokáže ohriať alebo schladiť až dvakrát rýchlejšie než obyčajné žehličky. Vynikajúco a hladko kĺže po všetkých materiáloch oblečenia, ktoré žehlí s láskou. Neničí povrchy, ani ich štruktúru. Silný parný šok 150g/min zas docieli, že vaše obľúbené módne kúsky budú vždy dokonale vyhladené. Vybrať si môžete z ôsmich žehliacich programov – silon, akryl, hodváb, vlna, bavlna, ľan, džínsy, stand-by. U žehličiek je však veľmi dôležitá aj teplota a bezpečnosť. ETA Digi Viento sa môže popýšiť digitálnym OLED displejom, ktorý umožňuje jednoduché nastavenie teploty. Špeciálne vyvinutý termostat dokáže udržať požadovanú teplotu, ktorá nekolíše okolo 20 stupňov ako u bežných žehličiek. Oceníte aj funkciu automatického vypnutia po nejakej dobe nečinnosti. ETA Digi Viento sa sama vypína už po 30 sekundách, ak je v horizontálnej polohe. Žehličku ETA Digi Viento rozpoznáte podľa jej elegantného dizajnu, čistých línií a decentnej kombinácii bielej, medenej a krémovej farby. Pohodlne padne do ruky a ponúka príjemné ergonomické držanie. S novinkou Digi Viento od ETA vás bude žehlenie tešiť. Ušetrí vám čas a energiu. ETA Pečenka - lahodné pokrmy ako od babičky Radi skúšate recepty, ktoré vám zostali po babičke? No nech sa snažíte akokoľvek, jedlá vašej starkej chutili inak a lepšie? Tajomstvo našich starých mám spočívalo v používaní remosiek. Objavte kúzlo remosky aj vy a vyskúšajte novinku ETA Pečenka, ktorá vám pripraví lahodné pokrmy tradične, chutne a prakticky kdekoľvek. Môžete v nej zapekať, pričom jedlo bude zvonka chrumkavé, zvnútra krásne šťavnaté, piecť, variť, či dusiť pod pokrievkou vo vlastnej šťave. Pripravené jedlá v prístroji ETA Pečenka sú navyše dokonale prepečené a nevysušujú sa tak, ako počas prípravy v klasickej rúre. Jej pevné veko je dobre uzavreté, aby si pokrmy zachovali svoju prirodzenú vôňu a chuť. Navyše pečiete aj zdravo, pretože si vaše pokrmy zachovajú svoje výživové hodnoty. Vďaka teflónovej úprave sa nepripaľujú a vy tak nemusíte používať toľko tuku. Bonusom je úspornosť a šetrnosť, pretože ETA Pečenka spotrebuje až o 80% menej elektrickej energie. Obrovskou výhodou je aj jej prenosnosť, takže si v nej môžete pripraviť vaše obľúbené pokrmy prakticky kdekoľvek. Či už doma, alebo na chalupe, študentských internátoch, či počas kempovania. Tip na recept: BUCHTY S DŽEMOM SUROVINY: 300 g polohrubej múky 2 ks žĺtkov 1 celé vajíčko 40 g kryštálového cukru 15 g kvasníc 125 ml mlieka 60 g masla citrónová kôra štipka soli džem POSTUP: Zahrejeme mlieko s cukrom, pridáme kvasnice a necháme vzniknúť kvások. Pridáme múku, celé vajíčko, žĺtky, rozpustené maslo, nastrúhanú citrónovú kôru, štipku soli a vypracujeme cesto. Cesto necháme v teple a počkáme, kým nakysne. Následne veľkou lyžicou cesto nakúskujeme, roztiahneme, do stredu dáme džem a zabalíme. Ukladáme do maslom vymazanej nádoby. Každú buchtu potrieme maslom a pečieme 40 minút. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |