Naučte dieťa správne písať s novinkou Training ball + Mini colours
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 25.7.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zahájenie školskej a predškolskej dochádzky je pre všetky deti veľkým zlomom. K tomu neodmysliteľne patria aj prvé skúsenosti s písaním. V tomto období je si dieťa osvojuje písacie návyky a pre jeho ďalšie napredovanie je veľmi dôležité, aby boli správne.

Zahájenie školskej a predškolskej dochádzky je pre všetky deti veľkým zlomom. K tomu neodmysliteľne patria aj prvé skúsenosti s písaním. V tomto období je si dieťa osvojuje písacie návyky a pre jeho ďalšie napredovanie je veľmi dôležité, aby boli správne. Predpokladom úspechu je, aby si k písaniu vytvorilo pozitívny vzťah, napríklad aj prostredníctvom kreslenia. Dôležité je dbať na vhodné držanie písacích potrieb, správny sklon pera, rozvoj zručností a pravidelné precvičovanie. Aby bol malý školák na písanie dobre pripravený, je určite užitočné mu včas zaobstarať pomôcku, ktorá je dostatočne hravá, kreatívna, zábavná a najmä učí správnym písacím návykom a rozvíja potrebnú motoriku ruky. Presne takou je novinka od Centropen - Training ball + Mini colours, ktorá sa tiež veľmi často používa v škôlkach alebo pedagogicko-psychologických poradniach.

 

Nácvikový ADAPTÉR + MINI COLOURS 8070 - PÍSACIE POMÔCKA pre malých školákov

Originálna pomôcka pre podporu správnych písacích návykov je vhodná najmä pre deti predškolského veku a prvého stupňa základných škôl. Sada Training ball + Mini colours obsahuje 8 MiniMarkerov so 4 praktickými adaptérmi, špeciálne vyvinutými pre detskú ruku. Spojenie tréningového adaptéra a MiniMarkera je používané k rozvíjaniu motoriky detí, odstraňovaniu problémov s písaním a aj pre podporu správnych písacích návykov. Vhodné je využitie v škôlkach, školských družinách, pedagogicko-psychologických poradniach či v rodinách pre rozvíjanie kreativity dieťaťa. Stopa písma MiniMarker je široká 1-5 mm a obsahuje zdravotne nezávadný a vyprateľný atrament. Sadu možno kúpiť v papiernictvách a obchodných reťazcoch.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.