Kačka Natali |
||
Autor(ka) : Jana Osuska Dátum a čas : 17.9.2001 17:33 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
400g kačacieho mäsa, 100g jedlých gaštanov, 50g bambusu s konzervy, 50g póru, 2 bielka, 2 lyžičky solamylu, 2 lyžice masti, 2 lyžice sójovej omáčky, štipka strúhaného zázvoru, pár zrniek anízu, soľ | ||
Najskôr si olúpeme sparené gaštany a nakrájame ich na plátky. Vložíme ich do porcelánovej misy, zalejeme sójovou omáčkou, pridáme štipku cukru, soli, strúhaného zázvoru a anízu. Necháme 2 hodiny odležať. Vykostené kačacie mäso nakrájame na tenké plátky a premiešame s bielkom, solamylom a soľou. Nadrobno nakrájame bambus a pór. Do rozpálenej masti vložíme mäso, prudko opražíme apridáme zeleninu a plátky gaštanov. Dobre premiešame a zalejeme zálievkou, ktorá nám ostala z gaštanov. Chvíľu podusíme a keď treba zahustíme solamylom. Hotové jedlo ozdobíme posekanou pažítkou. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |