Aj detské zúbky si zaslúžia dôkladnú starostlivosť
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 24.7.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Značka Signal sa stará o zdravý a krásny úsmev celej rodiny, a preto prichádza na trh s novou zubnou kefkou pre deti. Novinka Signal Junior je určená pre deti od 7 do 13 rokov. Značka Signal v zubnej kefke skĺbila efektívnu starostlivosť o žiarivý detský úsmev a zábavu z čistenia zubov.

Značka Signal sa stará o zdravý a krásny úsmev celej rodiny, a preto prichádza na trh s novou zubnou kefkou pre deti. Novinka Signal Junior je určená pre deti od 7 do 13 rokov. Značka Signal v zubnej kefke skĺbila efektívnu starostlivosť o žiarivý detský úsmev a zábavu z čistenia zubov.

 

Na trh sa dostáva nová mäkká zubná kefka pre deti Signal Junior. Značka Signal si uvedomuje dôležitosť správneho a pravidelného čistenia detských zúbkov, ktoré tak dostanú tú najlepšiu starostlivosť. Novinka sa pýši malou profilovanou hlavicou, ktorá zabezpečí príjemné čistenie detského chrupu. Rukoväť je mäkká a ergonomicky tvarovaná pre lepšie uchopenie. Táto zubná kefka sa ideálne dopĺňa so zubnou pastou Signal Junior pre komplexnú starostlivosť detský úsmev.

 

Značka Signal myslela aj na to, aby sa čistenie zubov stalo pre deti zábavou a snažila sa spraviť z každodenného rituálu zábavnú a zaujímavú časť dňa. Preto sú zubné kefky Signal Junior dostupné až v štyroch rôznych farebných vyhotoveniach so zvieracími motívmi. Dieťa si teda môže vybrať, či mu bude pri čistení zubov pomáhať tiger, koala, delfín alebo vlk. Neodmysliteľnou súčasťou zubnej kefky Signal Junior je aj obľúbená prísavka pre jednoduché uskladnenie na poličke alebo umývadle. 

 

Novinka Signal Junior je už dostupná vo väčšine obchodných reťazcov. Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena výrobku je 1,96 €. Viac informácií a užitočné rady o starostlivosti o ústnu hygienu nájdete na webovej stránke www.signal.sk.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.