Janice Hamricková: Smrť na zájazde
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 24.8.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Príbeh plný nečakaných zvratov s lákavou zmesou romantiky a napätia, odohrávajúci sa v jednej z najkrajších krajín na svete.

Príbeh plný nečakaných zvratov s lákavou zmesou romantiky a napätia, odohrávajúci sa v jednej z najkrajších krajín na svete.

Učiteľka histórie Jocelyn Shoreová vždy snívala o ceste do Egypta. Keď sa tam napokon vyberie so svojou sesternicou Kylou, od radosti nemôže uveriť, že vidí na vlastné oči pyramídy. Všetko sa zmení vo chvíli, keď ich spolucestujúcu Millie Owensovú nájdu mŕtvu pri jednej z pyramíd. Hoci sa mnohým cestujúcim uľaví, lebo Millie bola vždy na všetko zvedavá a každého v skupine obťažovala (dokonca niektorým snorila v batožine), smrť je smrť, a tak Jocelyn pátra, kto mal ešte iný dôvod na to, aby sa jej zbavil.

Jocelyn je presvedčená, že Millie niečo zistila o niekom zo skupiny, a musí to odhaliť skôr, než sa ďalší človek ocitne vo večnosti spolu s ostatnými faraónmi. Falošná identita, tajomný vzácny náhrdelník a ďalšie nečakané úmrtia prinútia Jocelyn rozpliesť klbko udalostí, ktoré môžu ohroziť nielen pokojný priebeh dovolenky, ale aj jej život.

 

Vydavateľstvo Motýľ

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.