Miešané nápoje od Hubertu |
||
Autor(ka) : Monika Dátum a čas : 31.8.2014 00:00 Kategória : Koktail WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Do cocktailového pohára vložíme ľad. Do šejkra dáme jablkoví pyré 3 cl, likér peach 2 cl, fresh lime 1 cl, lístky bazalky (3-4 ks) doplníme ľad a vymiešame | ||
1.Green Time Ingrediencie: 3 cl jablkové pyré 2 cl peach likér 1 cl limetová šťava fresh 3-4 lístky bazalky Hubert Grand blanc Postup: Do cocktailového pohára vložíme ľad. Do šejkra dáme jablkoví pyré 3 cl, likér peach 2 cl, fresh lime 1 cl, lístky bazalky (3-4 ks) doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand blanc. Na ozdobu doporučujeme bazalkové listy s najemno nastrúhanou citrónovou kôrou. 2. De Luxe rouge Ingrediencie: 3 cl malinové pyré 6 cl vodka 1 cl limetová šťava fresh 2 cl sangria sirup Hubert de Luxe rosé Postup: Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme malinové pyré 3 cl, vodka 6 cl, fresh lime 1 cl, sangria sirup 2 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert de Luxe rosé. Na ozdobu doporučujeme pomarančovú kôru a lístky mäty. 3. Sangria Sparkling Dream Ingrediencie: 3 cl sangria sirup 1 cl limetová šťava fresh mix ovocia (maliny, jahody, hrozno, žltý melón, červený melón) Hubert Grand blanc Postup: Coctailový pohár naplníme ľadom pridávame ingrediencie sangria sirup 3 cl, fresh lime 1 cl, mix krájaného ovocia (jahody, maliny, žltý melón, červený melón, hrozno) dolejeme Hubert Grand blanc, premiešame barovou lyžicou. 4. Sparkling piňa colada Ingrediencie: 4 cl biely rum 10 cl ananásový džús 2 cl piňa colada sirup Hubert Grand blanc Postup: Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme biely rum 4 cl, ananásový džús 10 cl, piňa colada sirup 2 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand bland. Na ozdobu doporučujeme karambolu. 5. Virgin piňa colada Ingrediencie: 10 cl ananásový džús 3 cl piňa colada sirup Hubert nealkoholický Postup: Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme ananásový džús 10 cl, piňa colada sirup 3 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert nealkoholický. Na ozdobu doporučujeme ananás. 6. Virgin Hugo Ingrediencie: 3 cl bazový sirup 8-10 lístkov mäty Hubert nealkoholický Postup: Coctailový pohár naplníme ľadom pridávame ingrediencie bazový sirup 3 cl, 8-10 lístkov natrhanej mäty, dolejeme Hubert nealkoholický, premiešame barovou lyžičkou. Na ozdobu doporučujeme špirálu citrónovej kôry. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |