Pranie bez kompromisov
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 31.10.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Miele sa pri výrobe svojich produktov vždy zameriavala na kvalitu, dlhú životnosť a šetrnosť voči životnému prostrediu.

Spoločnosť Miele sa pri výrobe svojich produktov vždy zameriavala na kvalitu, dlhú životnosť a šetrnosť voči životnému prostrediu.

 

Nové práčky s osvedčenou kvalitou Miele prichádzajú v dvoch variantoch. Model WDA 110 disponuje ukazovateľom zostatkového času, takže máte vždy prehľad, hmotnosťou náplne 7 kg a spadá do triedy energetickej účinnosti A++. Model WDA 210 WPM je navyše vybavený časovou predvoľbou, systémom Waterproof-Metal a je obzvlášť úsporný – trieda energetickej účinnosti A+++. Patentovaný voštinový bubon Miele je pre všetky modely práčok samozrejmosťou. Vďaka povrchovej štruktúre voštinového bubna Miele sa vytvorí jemný vodný film medzi textilom a stenou bubna. Po ňom bielizeň úplne jemne kĺže a je tak optimálne chránená. Vďaka pokrokovej vysoko efektívnej technológii prania od Miele sa dá pri väčšine programov znížiť teplota prania na 20 °C alebo dokonca na "studené". Pri ľahko znečistenej bielizni môžete merateľne ušetriť energiu. Modely disponujú inteligentnou množstvovou automatikou. Tá analyzuje aktuálne naplnenie a použije len toľko vody a elektrického prúdu, koľko je potrebné pre optimálny výsledok čistenia a plákania.

 

Pri práčkach Miele sa nemusíte obávať toho, že by prístroje po rokoch stratili svoj belostný vzhľad. Ako jediný výrobca prístrojov pre domácnosť emailuje Miele ich prednú stenu. Email je nielen farebne stály, ale navyše sa veľmi ľahko čistí a je odolný voči poškriabaniu a korózii, takže vaše prístroje budú dlho ako nové.

 

 

Pre dokonalý výsledok prania správna voľba pracieho prostriedku

CareCollection – starostlivosť o bielizeň od Miele

 

Kvalitné textílie potrebujú správnu starostlivosť, ktorá zaistí ich dlhú životnosť. Úspešnosť tejto starostlivosti ovplyvňujú štyri faktory: čas, teplota, mechanika a chémia. Tri z toho má firma Miele pod kontrolou už dlhý čas a teraz s prípravkami radu CareCollection kontroluje faktory všetky štyri. Tým vám ponúka perfektnú starostlivosť o vašu bielizeň.

Pre dokonalý výsledok prania je veľmi dôležitá voľba správneho pracieho prostriedku. Preto Miele svojim zákazníkom ponúka produkty radu CareCollection - prvý koncept starostlivosti o bielizeň, kde sú v harmónii prístroje s pracími prostriedkami.

Miele CareCollection zahŕňa širokú škálu univerzálnych i špeciálnych pracích prostriedkov, ktoré šetrne a účinne čistia a starajú sa o Vašu bielizeň a garantujú tak jej dlhšiu životnosť. V produktovom rade sú zastúpené prostriedky na bielu a farebnú bielizeň, aviváž a taktiež prostriedky so špeciálnym účinkom pre čistenie špeciálnych textílií ako je športová bielizeň, outdoorové oblečenie a perie.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.