Až ¼ rodičov si nečistí zuby 2x denne
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 27.10.2014 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Podľa prieskumu, ktorý realizovala značka Signal, si na Slovensku až 1/4 rodičov nečistí zuby ani 2x denne. Okrem čistenia zubov je alarmujúci aj počet zubných kefiek, ktoré spotrebujeme za rok. Je to len 2,5 kefky na osobu za rok.

Podľa prieskumu, ktorý realizovala značka Signal, si na Slovensku až 1/4 rodičov nečistí zuby ani 2x denne. Okrem čistenia zubov je alarmujúci aj počet zubných kefiek, ktoré spotrebujeme za rok. Je to len 2,5 kefky na osobu za rok.

 

Z prieskumu vyplynulo, že 17 % rodičov si čistí zuby len raz za deň, 6 % niekoľkokrát do týždňa a jedno percento dospelých dokonca menej často. U bezdetných dospelých je percento tých, ktorí si čistia zuby len raz denne ešte vyššie, a to 21 %.

 

Nevynechávať čistenie zubov ráno ani večer je dôležité ako z hľadiska ústnej hygieny a starostlivosti o chrup, tak aj pri vedení detí k správnym hygienickým návykom. „Deti sa učia množstvo zručností jednoduchým napodobňovaním. Značka Signal chce preto apelovať na rodičov, aby išli deťom príkladom a nevynechávali čistenie zubov ráno ani večer,“ hovorí Lenka Křížová, Brand Building Manager značky Signal.

Ľudia často prehliadajú stav zubnej kefky. Tá by sa mala vymieňať každé tri mesiace. Za rok by sme tak mali spotrebovať 4 zubné kefky namiesto 2,5 kusov, ktoré v skutočnosti použijeme. Tri mesiace však nie sú pravidlom. Pokiaľ je evidentné, že štetinky sú opotrebované, je lepšie vymeniť kefku ihneď.

 

Značka Signal prináša kvalitnú starostlivosť o zuby dospelých aj detí:

 

Zubné pasty

 

Signal Kids - Zubná pasta Signal Kids bola špeciálne vyvinutá pre deti od 2 do 6 rokov. Jemné zloženie pre ďasná s obsahom vápnika, vitamínu E a fluoridu, ktoré chráni zubnú sklovinu. Množstvo fluoridu je prispôsobené deťom tak, aby pomáhalo posilňovať ich zuby. Skúste ju svojim deťom zaobstarať vo variante Strawberry alebo Fruity.

 

Signal Junior 7- 13 - Zubná pasta Signal Junior je určená deťom vo vekovej skupine 7 až 13 rokov. Pomáha chrániť zuby pred vznikom zubného kazu  a jej jemná mätová chuť zaisťuje deťom svieži dych. S touto zubnou pastou si budú deti vždy rady čistiť zuby.

 

Signal Deep Fresh Aqua Mint -  Zubná pasta s technológiou core & core ™ . Obsahuje priehľadný gél, ktorý  zabezpečuje účinnú ochranu proti zubnému kazu a e modrý (zelený)  gél s ústnou vodou, ktorý zabezpečuje antibakteriálny účinok a navyše extra sviežosť s príchuťou mentolu a eukalyptu.

 

Signal Micro-Granules - Zubná pasta Signal Micro-Granules obsahuje aktívne mikrogranule na účinné odstránenie povlaku, dokonca aj v medzizubných priestoroch.

 

Zubné kefky

 

Signal Kids - Mäkká zubná kefka Signal Kids je špeciálne vyvinutá pre deti od prvého zúbka až do 6 rokov. Jej malá hlavička s jemnými zväzkami štetiek jemne čistia detské zúbky. Atraktívne veselé obrázky spestria deťom čistenie zúbkov tak, aby sa dentálna hygiena stala bežnou súčasťou každého dňa, a nie odmietanou činnosťou. Vďaka prísavke v tvare nožičiek je kefka nielen zábavná, ale aj praktická.

 

Signal Junior -  Mäkká zubná kefka Signal Junior má špeciálne profilovanú hlavicu pre detské ústa a ergonomicky tvarovanú rukoväť, s ktorou je čistenie zubov jednoduché a efektívne. Mäkkosť zubnej kefky zodpovedá potrebám detí od 7 do 13 rokov. Vďaka praktickej prísavke deti kefku na umývadle nikdy neprehliadnu.

 

Signal Inside Precision -  Stredne tvrdá zubná kefka na perfektnú starostlivosť o vnútorné strany zubov. Pritom práve tu hrozí najväčšie usadzovanie zubného povlaku. Usporiadanie štetiniek tejto zubnej kefky umožňuje lepšie prispôsobenie sa tvaru zubov. Pri čistení priamo cítite pohyb ohybných hlavičiek a vnímate tak efektivitu kefky.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.