Jeseň vo farbách Hubert Club
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 9.11.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Sekty z radu Hubert Club sú dlhodobo obľúbenými spoločníkmi osláv výročia, narodenín, či iných významných udalostí. Svoje by o ich nezameniteľnej chuti a kvalite vedeli rozprávať už na cisárskom dvore Františka Jozefa I. A práve obdobie na prelome 19. a 20. storčia, kedy sa vyrábali pod značkou „Gentry Club“, sa stalo inšpiráciou pri tvorbe nových etikiet. Sekty v novom, elegantnejšom vzľade, predstavuje Hubert J.E. túto jeseň. Nechajte sa inšpirovať aj vy tipmi na elegantný jesenný sekt z radu Hubert Club.

Sekty z radu Hubert Club sú dlhodobo obľúbenými spoločníkmi osláv výročia, narodenín, či iných významných udalostí. Svoje by o ich nezameniteľnej chuti a kvalite vedeli rozprávať už na cisárskom dvore Františka Jozefa I. A práve obdobie na prelome 19. a 20. storčia, kedy sa vyrábali pod značkou „Gentry Club“, sa stalo inšpiráciou pri tvorbe nových etikiet. Sekty v novom, elegantnejšom vzľade, predstavuje Hubert J.E. túto jeseň. Nechajte sa inšpirovať aj vy tipmi na elegantný jesenný sekt z radu Hubert Club.

 

Hubert Club brut

Prenikavý Hubert Club brut je symbiózou odrôd Rizling vlašský, Veltínske zelené a Müller Thurgau. Poznávacím znamením Hubertu Club brut je nielen bohaté perlenie, svieža ovocná vôňa, ale najmä neopakovateľná harmonická chuť, ktorá robí tento sekt výnimočným. Vďaka týmto vlastnostiam sa výborne hodí k zdravej morskej kuchyni, rybám a darom mora.

 

Hubert Club polosladké

Polosladký Hubert Club v sebe skrýva kombináciu cukrov a kyselín, ktoré sú vyvážené v správnom pomere a robia tak z tohto sektu lahodný mok. Vyznačuje sa dynamickým perlením a  žltozelenou farbou. Odporúčame ho podávať s nákypmi a sladkými piškótovými jedlami.

Hubert Club sladké

Zlatožltá farba s jemným dlhotrvajúcim perlením už na prvý pohľad prezradí, že ide o sladký Hubert Club. Pre svoju typickú hladkosť a zvyškový cukor je známym a vyhľadávaným sektom. V kombinácii s dezertmi, roládami a krémovými zákuskami vytvára dokonalú harmóniu chutí. Sladký Hubert Club vzniká charmatovou metódou, podobne ako všetky sekty tohto radu.

 

Hubert Club červené sladké

Temperamentný červený sladký Hubert Club je povestný svojou príťažlivou rubínovou až karmínovo-červenou farbou. Harmónia cukru, trieslovín a kyselín je výsledkom tohto znamenitého sektu. Obsah jednotlivých zložiek je dokonale vyvážený a spolu s lákavým buketom a dynamickou perlivosťou je súčasťou mnohých rodinných osláv. Vďaka svojim typickým vlastnostiam výborne ladí s kačkou a tmavým mäsom, ale hodí sa i k rôznym pudingom a čokoládovým dezertom.

 

Hubert Club ružové polosladké

Polosladký Hubert Club ružový je ideálnou voľbou pre milovníkov ružových sektov. Predstavuje spojenie najkvalitnejších modrých odrôd viniča Svätovavrineckého a Frankovky modrej. Svojou príťažlivou farbou a hojnou perlivosťou si získal srdcia mnohých spotrebiteľov. Jemná škoricová vôňa a plná zamatová chuť tento pocit ešte umocňujú. Sviežu chuť tohto sektu oceníte pri dezertoch z bielej čokolády, či zákuskoch s tvarohovou náplňou.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.