Sladká gaštanová jeseň - nové LEDOVÉ KAŠTANY Vlašský Orech a LEDOVÉ KAŠTANY Extra Horké
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 30.11.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Máte radi jesennú atmosféru, keď slniečko ešte poškuľuje medzi mrakmi, príroda hýri farbami, vzduchom poletuje lístie a vy sa tešíte na tradičné púšťanie šarkanov a zbieranie gaštanov?

Máte radi jesennú atmosféru, keď slniečko ešte poškuľuje medzi mrakmi, príroda hýri farbami, vzduchom poletuje lístie a vy sa tešíte na tradičné púšťanie šarkanov a zbieranie gaštanov? Zažite jeseň inak a na prechádzku medzi opadaným lístím alebo jazdou na bicykli vyrazte už s gaštanmi vo vrecku! Siahnite po tých tradičných čokoládových a vyskúšajte dve horúce novinky LEDOVÉ KAŠTANY:

1) nová limitovaná edícia LEDOVÉ KAŠTANY Vlašský Orech v kvalitnej horkej čokoláde s lahodnou mliečnou náplňou a s kúskami karamelizovaných orechov

2) pre veľký úspech sa vracia aj limitovaná edícia LEDOVÉ KAŠTANY Extra Horké plnená orieškovo-čokoládovou náplňou s pridanou porciou kakaa

 

 

LEDOVÉ KAŠTANY ponúkajú unikátny pôžitok, ktorý vzniká kombináciou intenzívnej chuti, ľadového pocitu a pomaly sa rozpúšťajúceho čokoládového gaštanka. Nájdite si svojho favorita v limitovaných edíciách Vlašský Orech či Extra Horké alebo v originálnych variantoch LEDOVÉ KAŠTANY originál či LEDOVÉ KAŠTANY biele a užite si sladkú gaštanovú jeseň.

 

 

CENA:
Limitovanú edíciu tyčiniek LEDOVÉ KAŠTANY Extra Horké a LEDOVÉ KAŠTANY Vlašský Orech nájdete v obchodoch od 15. 9. 2014 za odporúčanú maloobchodnú cenu 0,49 EUR.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.