Dve známe Slovenky spája jedna vášeň. Ovocná!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.11.2014 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zuzanu Vačkovú a Andreu Karnasovú pozná celé Slovensko ako šarmantné herečky, kolegyne z Paneláku a energické ženy. Nie každý však vie, že sú tiež výborné priateľky a zaneprázdnené mamy, čo bravúrne zvládajú kariéru aj rodinu. Pri množstve ich pracovných aktivít si sotva môžu dovoliť čerpať sily z popoludňajšieho spánku. Vlastne sú rady, že aspoň cez vianočné sviatky na chvíľu „vypnú“ a zabudnú na hektickosť, príznačnú pre časový rozvrh úspešného umelca.

Zuzanu Vačkovú a Andreu Karnasovú pozná celé Slovensko ako šarmantné herečky, kolegyne z Paneláku a energické ženy. Nie každý však vie, že sú tiež výborné priateľky a zaneprázdnené mamy, čo bravúrne zvládajú kariéru aj rodinu. Pri množstve ich pracovných aktivít si sotva môžu dovoliť čerpať sily z popoludňajšieho spánku. Vlastne sú rady, že aspoň cez vianočné sviatky na chvíľu „vypnú“ a zabudnú na hektickosť, príznačnú pre časový rozvrh úspešného umelca.

„Ako herečka skutočne nemám veľa voľna a víkendy vidím len z rýchlika,“ smeje sa Zuzana Vačková. „O to viac si potom cením pokojnú atmosféru Vianoc, kedy všetok zhon dočasne mizne. Už od detstva sa mi vianočné sviatky spájajú so sladkou chuťou na jazyku a odkedy som objavila ovocné šťavy FRUXI FRESH, teším sa, že si môžem vychutnávať sladkosť bez výčitiek svedomia. Veď to je samé ovocie!“ Známa televízna a divadelná herečka prezradila, že v predvianočnom čase si obzvlášť zamilovala kombináciu jablko a klinčeky, ktorej aróma jemne pripomína varené víno a vďaka osviežujúcej chuti spoľahlivo uhasí smäd i chuť na maškrtenie. Navyše povzbudí organizmus okamžitým prívalom energie z prírody.

A na aký nápoj nedá dopustiť Andrea Karnasová, ktorej hlas si zrejme už navždy budeme spájať s mimoriadne obľúbeným seriálom Priatelia? „Obľubujem domáci bazový sirup. Preto ma príjemne prekvapilo, že do ponuky ovocných štiav FRUXI FRESH pribudlo spojenie jablko plus baza. To je také moje. Určite nebude chýbať ani na sviatočnom stole, keď po všetkých stresoch  každý vitamín a zdravý životabudič padne na úžitok.“

Vyčarujte si Vianoce na sladko a zároveň šetrite trávenie! Kvalitné šťavy FRUXI FRESH od slovenského výrobcu nájdete až v 11 neodolateľných príchutiach, či už ako 100% ovocné alebo kombinované šťavy. Vyrábajú sa bez prídavku vody, cukru, farbív a konzervačných látok, a keďže sú lisované za studena, podarí sa v každej fľaši uchovať maximálne množstvo zdraviu prospešných látok.

www.fruxi.com



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.