Vianoce bez novej kabelky? Nežartujte!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.11.2014 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Jeden z tisíc dôvodov, prečo milujeme Vianoce, je, že je to skvelá príležitosť zadovážiť si ďalší trendy kúsok do zbierky kabeliek!

Jeden z tisíc dôvodov, prečo milujeme Vianoce, je, že je to skvelá príležitosť zadovážiť si ďalší trendy kúsok do zbierky kabeliek!

Správny muž vie, že darček tohto typu pre partnerku je stávka na istotu, ktorou sa nedá nič pokaziť. A ak nevie, nič to – spravte si radosť samy, dámy, veď si to zaslúžite! Spoločnosť CCC má v ponuke širokú paletu kabeliek rôznych štýlov a materiálov, takže budete mať vážny problém krotiť svoje vášne a vybrať si len jednu. Aktuálnou zimnou vychytávkou je model z kolekcie Jenny Fairy z imitácie krokodílej kože. Spojenie atraktívnej textúry a precízneho vyhotovenia dodáva kabelke punc pravého luxusu. Skvele padne do ruky a dobre drží tvar, takže kdekoľvek ju položíte, zaujme prominentné miesto vizuálneho šperku. Tri farebné varianty – vínovočervená, hnedá a čierna – sú nadčasové a mimoriadne ľahko kombinovateľné so zvyškom outfitu.

Ťažko si predstaviť elegantnejšie riešenie pre skladovanie všetkých dámskych nevyhnutností. Obujte si k nej kožené čižmy CCC a budete kráľovnou! www.ccc.eu/sk



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.