Bravčové rebierko po česky |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 25.11.2001 02:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
600g bravčových rebierok, 100g šunky, 50g mozočka, 200g šampiňónov, 2 vajcia, 100g anglickej slaniny, 80g masla, 50g cibule, soľ | ||
600g bravčových rebierok, 100g šunky, 50g mozočka, 200g šampiňónov, 2 vajcia, 100g anglickej slaniny, 80g masla, 50g cibule, soľ Bravčové rebierka dobre naklepeme. Na časti masla opražíme cibuľu, pridáme posekaný mozoček, šunku a šampiňóny pokrájané na malé kocky, posolíme, podusíme a napokon pridáme vajcia. Touto zmesou naplníme rebierka, ktoré potom zvinieme ku kosti a obalíme plátkom slaniny. Pečieme v rúre na masle. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |