Vytvorte si vianočnú atmosféru
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 11.12.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Očakávanie je vždy najradostnejšie. Preto sme pre Vás zostavili vianočné nápady, s ktorými si môžete advent naozaj pekne užívať. Okúzľujúce dekorácie na stromček alebo stôl a novinky zo sveta pečenia, ako napr. 3D formičky a košíčky, vytvoria štýlovú sviatočnú atmosféru. A so záplavou LED sviečok alebo osvetlení na stromček sa Váš domov rozžiari vianočným leskom. Vytvorte si hrejivú vianočnú atmosféru u Vás doma.

Očakávanie je vždy najradostnejšie. Preto sme pre Vás zostavili vianočné nápady, s ktorými si môžete advent naozaj pekne užívať. Okúzľujúce dekorácie na stromček alebo stôl  a novinky zo sveta pečenia, ako napr. 3D formičky a košíčky, vytvoria štýlovú sviatočnú atmosféru. A so záplavou LED sviečok alebo osvetlení na stromček sa Váš domov rozžiari vianočným leskom. Vytvorte si hrejivú vianočnú atmosféru u Vás doma.

 

Adventný kalendár  

24 látkových vrecúšok na naplnenie podľa vlastnej fantázie – každé vrecúško má cca 14 x 11 cm. Vrecúška majú ripsové stužky v rôznych dĺžkach na uzatvorenie a zavesenie a jednu šnúru na pripevnenie, dlhú cca 3 m.

 


Veľké hrnčeky, 2 ks

Glazovaná keramika so zimným motívom je ako stvorená na sychravé zimné večery. Objem každého hrnčeka je cca 600 ml. 

 

 

Misky, 3 ks                                       

Z glazovanej keramiky – žiaruvzdorné zhruba do 230 °C. Vhodné sú na prípravu príloh a dezertov v rúre alebo na servírovanie malého občerstvenia a dipov. Ich objem je cca 200, 370 a 600 ml. Misky je možné vložiť jednu do druhej – sú nenáročné na miesto, sú vhodné aj do umývačky. Zvonku biele, vnútri červené. 

 

 

Obrus zo 100% bavlny

Obrus so štruktúrovanou priadzou je krémový s červenou potlačou. Jeho rozmer je cca 140 x 180 cm. 

 

 

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.