TRENDOVÁ ELEGANCIA
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 13.12.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Očné tiene sú neodmysliteľnou súčasťou kozmetickej výbavy a základným prvkom líčenia očí. Ich správny výber je závislý predovšetkým od farby vašich očí, typu pleti a tiež príležitosti.

Očné tiene sú neodmysliteľnou súčasťou kozmetickej výbavy a základným prvkom líčenia očí. Ich správny výber je závislý predovšetkým od farby vašich očí, typu pleti a tiež príležitosti.

Tohtoročným hitom jesene je vôňa a dotyk „mokrej zeme“. To nám zatiaľ hmla s jemnými kvapôčkami vody bohato nadeľuje. Prírodné a prirodzené tóny hnedých farieb sa na jeseň a v zime dobre dopĺňajú s úžasnými variáciami modravého blues, šedej, tyrkysovej a zlatej.  Toto sú hlavné farebné trendy tohtoročnej jesene, ktoré sme ešte zdokonalili.  Vyvinuli sme trendové líčenie pre ORIEŠKOVÉ, MODRÉ, HNEDÉ a ZELENÉ oči. Naše „quattro“ bude vašim trendom číslo 1. Štyri excelentne namiešané farby pre váš typ očí tak, aby ste nemuseli dlho vyberať.  Na Vianoce stavíme na istotu. Na to, že byť prirodzene krásna je TRENDY.

„Počas leta sa pozornosť sveta módneho dekoratívneho biznisu väčšinou zameriava na ústa, ktoré sú centrom pozornosti. Na jeseň a v zime je to naopak. Žena letné telo zvodne odhalené vďaka studenému počasiu skrýva, a tak sa do centra záujmu a pozornosti dostávajú naše oči,“ hovorí Věra Komárová, vývojová riaditeľka značky Dermacol.  Dosiahne sa tak prirodzený a pritom iskrivý pohľad s intenzitou, ktorý pri vianočných a zimných stretnutiach ocenia práve najbližší.

QUATTRO očnými tieňmi splnil Dermacol aj jedno z kozmetických prianí Judit Bárdos: „Som nadšená z farieb v paletke. Vďaka kombinácii matných a jemne trblietavých očných tieňov vytvorím prirodzené aj intenzívne líčenie, ktoré dodá môjmu pohľadu iskru. Quattro tiene sú dokonalou súčasťou mojej kozmetickej taštičky, ktorú mám stále pri sebe.“

 

Vložili sme do nových trendových tieňov prirodzenosť, iskru a intenzitu. Vyberte si vašu štvorku aj vy a okúzlite pohľadom svoje okolie.

 

Poradenstvo poskytol: Michal Zachar, image maker

 

TIP

 

Dlhotrvajúca báza pod očné tiene napomáha jednoduchšej aplikácii tieňov, a zároveň zvyšuje ich odolnosť a intenzitu farby. Príjemné krémové zloženie zmatní očné okolie a dokonale ho pripraví na aplikáciu očných tieňov. Zamedzuje zlievaniu tieňov v očnom záhybe. Ľahká silikónová textúra vyhladzuje očné viečka, vyplňuje vrásky a minimalizuje ich viditeľnosť.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.