Cukríky SKITTLES prichádzajú v maxi balení, ktoré si jednoducho nemôžete nechať len pre seba!
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 25.1.2015 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Užite si rok 2015 plný zábavy! Šťavnaté cukríky SKITTLES s ovocnou príchuťou v úplne novom veľkom balení, ktoré zaručene poteší aj tých najväčších maximalistov.

Užite si rok 2015 plný zábavy! Šťavnaté cukríky SKITTLES s ovocnou príchuťou v úplne novom veľkom balení, ktoré zaručene poteší aj tých najväčších maximalistov. Zážitok zo 174 gramovej zásoby výbornej chuti si navyše nemôžete nechať len pre seba. Vďaka vylepšenému znovu uzatvárateľnému obalu s pevným dňom svoje obľúbené bonbóny SKITTLES kamkoľvek jednoducho postavíte. Sú tak neustále pripravené, aby ste ich ponúkli kamarátom, poslali ďalej, alebo si o ne zahrali. Fantázii sa medze nekladú. O veľké vrecúško plné pestrofarebných SKITTLES sa jednoducho musíte podeliť!

 

Značka SKITTLES navyše na tento rok chystá celý rad skvelých súťaží a aktivít, na ktoré sa rozhodne neoplatí byť sám. Každý cukrík poslaný ďalej sa totiž môže vrátiť ako dúhová smršť zábavy a odmien. Všetko sa, samozrejme, ponesie v duchu hesla značky SKITTLES „čakaj nečakané“. Jediné, na čo sa môžete zaručene spoľahnúť, je neodolateľná chuť šťavnatých  SKITTLES cukríkov s ovocnou príchuťou.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.