Nová spálňa za pár minút s F&F Home
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 5.2.2015 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ako si usteliete, tak budete spať. A v januári má toto príslovie ešte väčšiu silu. Nielen rok je nový, ale aj predsavzatia a sny. Nech sa Vám teda snívajú v nových spálňach. S F&F Home dokážete nielen túto izbu zmeniť za pár minút a nie je potrebné žiadne kladivko ani nový nábytok. Stačí správna posteľná bieliezeň, nový prehoz alebo invencia v doplnkoch. Nehovoriac o tom, že takúto „prerábku“ si každý môže dopriať koľkokrát len chce.

Ako si usteliete, tak budete spať. A teraz má toto príslovie ešte väčšiu silu. Nielen rok je nový, ale aj predsavzatia a sny. Nech sa Vám teda snívajú v nových spálňach. S F&F Home dokážete nielen túto izbu zmeniť za pár minút a nie je potrebné žiadne kladivko ani nový nábytok. Stačí správna posteľná bieliezeň, nový prehoz alebo invencia v doplnkoch. Nehovoriac o tom, že takúto „prerábku“ si každý môže dopriať koľkokrát len chce.

 

Kárované sny

Kolekcia Croft od F&F Home je inšpirovaná Škótskom  a príjemným prostredím víkendových domov s krbom uprostred prírody. Investícia do krbu nepripadá do úvahy? Teplé kárované obliečky prenesú hrejivú pohodu do každej domácnosti. Vankúšiky rovnako s károvaným vzorom a potlačené obrázkami domácich miláčikov, teplé oranžové sklené doplnky, fotografie orámované dreveným, či kovovým rámom a dvere strážené F&F Home teriérom, aby neunikalo teplo. Už len zaželáme príjemné snívanie.

 

Rozkvitnutý spánok

Vstáva sa vám v zimnom období ťažšie? Možno len chýba viac svetla, či veselšie farby, na ktorých spočinie zrak po prebudení. Akákoľvek textília s potlačou či výšivkou kvetov je akýmsi zázračným komponentom v interiéri. Rozžiari a navodí úplne inú atmosféru. Kvetované obliečky urobia aj vstávanie do práce príjemnejším. K tomu tyrkysová, či fialová na rámiku s fotografiou na nočnom stolíku, váya vo farbe vodnej hladiny, fuchsiový prehoz a slniečkový – žltý vankúš ako čerešnička na torte. Ponuka farieb  obliečok od F&F Home je široká, takže káždá spálňa môže rozkvitnúť, aj keď vonku sneží.

 

Sny na luxusnom safari

Zvieracie vzory vraj milujeme alebo naopak. V spálni je obzvlášť dôležité, v akých farbách sú leopardie či zebrie motívy. Tlmená farebnosť pozostávajúca zo sivej, krémovej a čiernej vyzerá luxusne so zlatými doplnkami, čím sa spoľahlivo stiera prvoplánovosť spojená so zvieracími vzormi.  Vanilkové sny zaručí vonná sviečka v skle. Nové posteľné obliečky, zlatý rámik na nočný stolík, v ktorom budú všetci srdcu blízki a premena v štýle kráľa Midasa je hotová.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.