Performance Pop! adidas predstavuje kolekciu adidas StellaSport - úplne nový rad športového oblečenia pre akčné dievčatá
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 10.2.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

adidas StellaSport je celkom nový rad športového oblečenia značky adidas zameraný na mladšiu generáciu, vytvorený pod kreatívnym vedením Stelly McCartney. Spája šport so štýlom a výraznými prvkami, výbušnými farbami a sviežou potlačou; nanovo predstavuje športové oblečenie s úplne novým prístupom k tejto vekovej skupine.

adidas StellaSport je celkom nový rad športového oblečenia značky adidas zameraný na mladšiu generáciu, vytvorený pod  kreatívnym vedením Stelly McCartney. Spája šport so štýlom a výraznými prvkami, výbušnými farbami a sviežou potlačou; nanovo predstavuje športové oblečenie s úplne novým prístupom k tejto vekovej skupine.

Kolekcia adidas StellaSport je určená pre akčné dievčatá a zahŕňa všetko od oblečenia, obuvi a doplnkov, ktoré je možné nosiť z telocvične do ulíc, zatiaľ čo využíva technológie na podporu športových výkonov. Sortiment zahŕňa všetko od základnej výbavy tašky až po výnimočné siluety.  

Stella McCartney, kreatívna riaditeľka adidas Stella

Sport hovorí:

"adidas StellaSport girl vyzerá mlado, moderne a živo. Robí rozhodnutia, ktoré vyčnievajú z radu – toto sme v rámci kolekcie chceli uviesť do života, a to spojením výkonu a štýlu, aby sme tým vytvorili tzv. performance pop".

Neočakávané nové kombinácie farieb športových tričiek, pod

prseniek a legín sú navrhnuté z rýchloschnúcich climaliteTM materiálov, ktoré zaisťujú maximálne pohodlie pre každodenné nosenie. Sú zvýraznené potlačou s modernými vzormi a siluetami ako napríklad overaly alebo športové bikiny .

Obuv adidas StellaSport predstavuje otvorený sieťovaný zvršok pre lepšie vetranie a s vnútornou ponožkou pre pohodlnejšie nosenie. Kolekcia je doplnená o sortiment športových doplnkov, vrátane šiltovky so sieťkou a logom, športových podkolienok a farebných batohov.

Doplňujúce informácie:

·         Kolekcia je primárne navrhnutá pre akčné dievčatá od 17 do 19 rokov

·         Cena za jednotlivé kusy sa pohybuje od 15 do 80 eur

·         Dominujú výrazné, sýte farby v odtieňoch červenej, zelenej, modrej, šedej a žltej

 

adidas StellaSport kolekcia jar/leto 2015 je exkluzívne dostupná od januára na adidas.sk/StellaSport a od februára aj v značkových predajniach adidas vo vybraných nákupných centrách.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.