7-dňová vyhladzujúca ružová kúra
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 11.2.2015 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ružová vyhladzujúca pleťová starostlivosť Weleda je určená na zmiernenie počiatočných prejavov starnutia a najmä na vyhladenie prvých mimických vrások a na zjemnenie pleti. Ucelený rad prípravkov na pleť je teraz doplnený o sedemdňovú olejovú kúru.

Ružová vyhladzujúca pleťová starostlivosť Weleda je určená na zmiernenie počiatočných prejavov starnutia a najmä na vyhladenie prvých mimických vrások a na zjemnenie pleti. Ucelený rad prípravkov na pleť je teraz doplnený o sedemdňovú olejovú kúru.

 

Odborníci Weleda využili svoje vedomosti o prírodných zložkách a spojili ich so skúsenosťami z výroby prírodných liečiv. Vďaka tomu zatvorili vzácnu olejovú formulu do sklenených ampuliek, ktoré sú pre prírodné farmaceutické produkty jedným z najefektívnejších balení. Umožnilo im to dodržať všetky zásady bio a prírodnej kozmetiky, ktoré nedovoľujú používanie umelých konzervačných látok a stabilizačných prísad.

 

Ružový rad Weleda je určený ženám okolo 30 rokov, ktoré často balancujú medzi kariérou a rodinou s deťmi. Keď sa usmievajú, vytvoria sa im prvé jemné vrásky okolo očí a môžu mať obavy, že im vrásky už zostanú a budú sa prehlbovať. V tomto veku sa začína formovať individuálny výraz tváre, ktorý každú ženu robí jedinečnou. Nevyspatosť a časté vystavovanie sa stresovým situáciám sa prejavuje na pokožke tváre bledosťou a viditeľnou únavou. Aj napriek tomu, sú tieto typy žien schopné skĺbiť všetky svoje povinnosti a užívať si život. Rovnaké vlastnosti má kľúčová rastlina, ruža mosqueta, ktorá celému radu starostlivosti o pleť prepožičala svoje umenie regenerácie. Ruža je kráľovnou kvetín, predstavuje súlad, krásu, čistotu a pravdu.  Je spojením pružnosti a pevnosti, mäkkosti a tvrdosti. Má schopnosť sa adaptovať a prežiť aj vo veľmi extrémnych podmienkach. Jej vôňa, ktorá je v tomto zložení podporená esenciálnymi olejmi z damacénskej ruže má harmonizujúci vplyv na ľudskú psychiku.

Zber vo voľnej prírode prebieha podľa zásad trvalo udržateľného rozvoja a pestovania ruží podľa zásad organického hospodárenia. 

Jasné červeno-ružové kvety divoko rastúcej ruže mosqueta zrejú na intenzívnom slnečnom svite čilských kopcov a zbierajú sa z certifikovaných bio zdrojov vo voľnej prírode.

Kozmetický rad Weleda s divokou ružou obsahuje delikátnu vôňu vzácnej damacénskej ruže. Tieto ruže sa nachádzajú napríklad v Údolí ruží v Turecku. Weleda spustila na vysoko položenej náhornej plošine v tureckej provincii Isparta novárotský projekt, vďaka ktorému od roku 2001 už 300 farmárov zmenilo svoje hospodárenie na organické pestovanie ruží v súlade so zásadami trvalo udržateľného rozvoja.

 

Odborníčka radí

Odborná poradkyňa značky Weleda Lilith Schwertle vie, prečo sú ampulky so sedemdňovou ružovou vyhladzujúcou kúrou tak cenné. Vytvorila pre vás špeciálne masáže tváre.

"Ampule obsahujú zmes veľmi kvalitných rastlinných olejov. V prírode slúžia rastlinné oleje ako prvá výživa výhonkov rastlín - a rovnakým spôsobom tieto oleje vyživujú a oživujú jemnú pleť tváre. Vďaka tomu, že medzi ľuďmi a prírodou je veľmi blízky vzťah, môžu sa prostriedky ako polynenasýtené mastné kyseliny stať súčasťou metabolických dráh pokožky. Pravidelné používanie chráni Vašu pokožku pred prvými prejavmi starnutia."

 

 

WELEDA Ružový pleťový olej v ampuliach – 7-dňová vyhladzujúca kúra

Vďaka premyslenej zmesi kvalitných rastlinných olejov je táto rozjasňujúca starostlivosť požehnaním najmä pre pokožku vystavenú stresu. Kľúčovou zložkou je exkluzívny olej zo semien organicky pestovanej ruže mosqueta, ktorá obsahuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín, čo z nej robí jeden z najúčinnejších ošetrujúcich olejov pre citlivú a suchú pokožku. Ľahko preniká do pokožky a podporuje jej prirodzenú regeneráciu. Jeho účinky sú doplnené pupalkovým a broskyňovým olejom. Spojenie týchto troch účinných zložiek stimuluje vlastné prirodzené procesy obnovy v pokožke a zachováva jej elasticitu a vitalitu. Sedemdňová vyhladujúca kúra zjemňuje prvé vrásky a dokáže pleť doslova rozžiariť. Už po prvej aplikácii je pleť vitálnejšia a vyzerá hladká a zamatová.

 

Odporúčané použitie:

-        Zaťažovaná a suchá pleť, alebo pleť, ktorá potrebuje špeciálnu starostlivosť: Aplikujte večer ako sedemdňovú kúru po očistení a tonizovaní pleti. 

-        Bežné použitie: Aplikujte pre spríjemnenie starostlivosti dvakrát týždenne počas štyroch týždňov po očistení a tonizovaní pleti. 

Pleťový olej je vysoko koncentrovaný, preto na dosiahnutie optimálneho výsledku stačí len minimálne množstvo. V každej ampulke je dostatočné množstvo na optimálne ošetrenie nielen tváre, ale aj dekoltu.

Vhodné pre vegánov.

 

Ošetrujúca masáž tváre

S týmto návodom ako krok za krokom robiť masáž tváre dostávate do rúk možnosť rozžiariť svoju tvár.

 

1.         Čelo: Položte si prvú  ruku cez čelo. Jemne ju sťahujte z čela a dlaňou pri tom kopírujte tvar svojej hlavy. Potom postup opakujte ľavou rukou. Pritlačte len toľko, koľko vám bude príjemné. Účinok: Upokojujúci

2.         Spánky: Položte si ruky jemne na spánky a robte jemné krúživé pohyby bez akéhokoľvek tlaku. Účinok: Stupňuje pocit uvoľnenia. 

3.         Oči: Masírujte jemnými krúživými pohybmi okolo očí. Začnite pri koreni nosa a prechádzajte bez tlaku cez obočie najprv k vonkajšiemu kútiku očí a potom pod očami smerom k vnútornému kútiku. Pohyb plynule opakujte a príliš netlačte. Účinok: Uvoľňuje sval pod očami a zjemňuje vrásky spôsobené napätím svalov.

4.         Tvár: Položte si prsty oboch rúk na bradu a začnite masírovať v malých krúžkoch od stredu tváre smerom k okrajom. Odtiaľ sa posúvajte späť do stredu tváre a pohyby robte jemne, bez veľkého tlaku. Postup opakujte v oblasti tváre. Účinok: Uvoľňuje svaly a stimuluje prekrvenie.  

5.         Pery: Roztvorte ukazovák a prostredník do tvaru písmena V a prechádzajte nimi ponad a popod pery. Pravou rukou začnite na ľavom kútiku úst, ťahajte ruku späť a zastavte na vonkajšej strane tváre. Prsty ľavej ruky veďte rovnakým spôsobom okolo úst od pravého kútika. Účinok: Upokojuje a funguje tiež ako prevencia jemných vrások okolo úst.

 

Dokončite masáž jemným hladením celej tváre. Položte si ruky dlaňami na tvár a ťahajte ich od stredu tváre smerom von. Nakoniec niekoľkokrát prejdite dlaňami svoj krk a dekolt.

 

WELEDA Ružový denný krém

Vyživuje a chráni pokožku

Ružový denný krém WELEDA slúži k aktivácii a ochrane normálnej až suchej pokožky. Dobre sa vstrebáva a posilňuje prirodzenú ochrannú funkciu lipidového plášťa kože, čím predchádza prejavom starnutia a intenzívne podporuje regeneráciu pokožky. Výživný denný krém zjemňuje prvé vrásky a predchádza starnutiu pleti. Podporuje elasticitu a vitalitu pokožky, vyživuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi.

Základom je olej zo semien ruže mosqueta v BIO kvalite. Vhodný ako podklad pod make-up. Dermatologicky testované na znášanlivosť pokožkou. Prípravok obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NaTrue.

 

WELEDA Ružový nočný krém

Dodá vitalitu a regeneruje pokožku

Ružový nočný krém WELEDA slúži k intenzívnej večernej starostlivosti o pleť tváre, krku a dekoltu. Počas nočných procesov výstavby organizmu podporuje regeneráciu pokožky, tvorbu jej ochrannej tukovej vrstvy, bráni strate vitality kože. Koža tým získava odolnosť a elasticitu. Ráno je potom hladká a odpočinutá.

Výživný krém regeneruje a vyživuje pokožku počas noci. Zjemňuje prvé vrásky, zachováva elasticitu pokožky. Dermatologicky testované na znášanlivosť pokožkou. Prípravok obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NaTrue.

 

WELEDA Ružový hydratačný krém

Hydratuje a chráni pokožku

Ružový hydratačný krém WELEDA je možné použiť ako denný i nočný krém pre normálnu pokožku i kožu so sklonom k nadmernej produkcii tuku. Ľahko sa vstrebáva, chráni pokožku pred stratami tekutín, podporuje jej schopnosť hospodáriť s vodou. Rastlinné výťažky predchádzajú strate vitality kože. Ľahký, dobre vstrebávateľný krém, chráni pokožku pred prvými prejavmi starnutia. Vhodný pre dennú i nočnú starostlivosť.

Základom je olej zo semien ruže mosqueta v BIO kvalite. Vhodný ako podklad pod make- up. Vhodný pre dennú i nočnú starostlivosť. Pre všetky vekové kategórie. Dermatologicky testovaný na znášanlivosť pokožkou. Prípravok obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NaTrue.

 

WELEDA Ružový vyhladzujúci očný krém

Revitalizuje pokožku okolo očí, vyhladzuje vrásky

Ružový intenzívny očný krém WELEDA nie je parfumovaný a je jemnou a citlivou pokožkou okolo očí dobre znášaný. Revitalizujúci olej zo semien ruže mosqueta a výťažok z rozchodníka machového oživuje kožu i podkožné tkanivo okolo očí, vyhladzuje prípadné vrásky.

Výťažok zo svetlíka sa tradične používa k starostlivosti o podráždený a vysoko namáhaný zrak.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.