Ako prežiť deň po párty
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 25.3.2015 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Včerajšia noc bola divoká a ešte teraz si hľadáte roztrúsené ponožky a šaty po byte? Čím viac promile, tým menej zdravého rozumu! Preto vám nebudeme zazlievať, že ste iste pozabudli na obligátne odlíčenie. Nemusíme ani pripomínať aké zlo robí alkohol v kombinácií s prebdenou nocou a zasušený včerajší mejkap.

Včerajšia noc bola divoká a ešte teraz si hľadáte roztrúsené ponožky a šaty po byte? Čím viac promile, tým menej zdravého rozumu! Preto vám nebudeme zazlievať, že ste iste pozabudli na obligátne odlíčenie. Nemusíme ani pripomínať aké zlo robí alkohol v kombinácií s prebdenou nocou a zasušený včerajší mejkap.

Vedzte, že pokiaľ ste „deň pred“ dodržiavali pitný (alkoholický) režim, odnesie si to, okrem iného, aj vaša pokožka. Pri veľkom množstve totiž táto omamná tekutina pleť dehydruje a ničí zásoby vitamínu A. Ten má na svedomí pevnosť. Pri častých výjazdoch sa tiež môžu prehĺbiť vrásky, zvýrazniť sa kruhy pod očami, popraskať cievky a opuchnúť tvár.

Vedeli ste, že keď spíme, telesná teplota sa mierne zvyšuje a koža do seba viac absorbuje? A teraz si predstavte, čo sa stane s dennou fasádou, ktorá ostala na vašej tvári. Zvyšky mejkapu a púdru upchajú póry a do pleti preniknú nečistoty! Aj keby to mala byť tá najdivokejšia noc, k posteli si vopred pripravte odličovacie obrúsky, s ktorými to zvládnete aj v horizontálnej polohe so zavretými očami. Čistiace obrúsky tri v jednom Payot Lingettes Démaquillantes chránia a zlepšia pokožku v podobe extraktu z brusníc a olív. Ten účinne bojuje so stresom a únavou. Viac na www.payot.com.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.