Veľká noc s Hellmann’s
Autor(ka) : Eva;
Dátum a čas : 28.3.2015 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Veľká noc je časom, kedy sa všetci po dlhom pôste opäť zabávajú, stretávajú a oslavujú jeden z najtradičnejších sviatkov roka. Prestretý stôl je plný rôznych dobrôt a šibači sa na návšteve striedajú od rána až do neskorého obeda.

Veľká noc je časom, kedy sa všetci po dlhom pôste opäť zabávajú, stretávajú a oslavujú jeden z najtradičnejších sviatkov roka. Prestretý stôl je plný rôznych dobrôt a šibači sa na návšteve striedajú od rána až do neskorého obeda.

 

Okrem klasickej údenej šunky, koláčov a zemiakového šalátu však svoj stôl môžete obohatiť aj dalšími pochúťkami v podobe šalátov a nátierok, vďaka ktorým dostanente od všetkých šibačov zaručenú pochvalu a radi sa k vám vrátia aj budúci rok. Hlavnou pomocníčkou v domácnosti je v čase Veľkej noci rozhodne Majolenka Starej mamy. Je pripravená podľa tradičnej receptúry s použitím základných ingrediencií ako je olej, ocot, horčica a vajce. Je vyrobená z kvalitných rastlinných olejov, ktoré obsahujú polynenasýtené mastné kyseliny, z radu esenciálnych omega 3 mastných kyselín, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Majolenka Starej mamy má príjemnú chuť  a krémovú konzistenciu, vďaka čomu sa výborne hodí do studenej kuchyne na prípravu rôznych nátierok a chlebíčkov.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.