Dove odkazuje ženám: Doprajte po holení pokožke svojho podpazušia extra hydratáciu s antiperspirantmi Dove Original
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 21.5.2015 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

S prichádzajúcimi horúcimi mesiacmi býva spojené častejšie holenie podpazušia. Jeho citlivá pokožka je tak vystavená vysokej záťaži a ľahko môže dôjsť k jej podráždeniu. Kľúčom k hladkému a krásnemu podpazušiu je, rovnako ako pri pleti, pokožke vlasov alebo tela, pravidelná hydratácia.

S prichádzajúcimi horúcimi mesiacmi býva spojené častejšie holenie podpazušia. Jeho citlivá pokožka je tak vystavená vysokej záťaži a ľahko môže dôjsť k jej podráždeniu. Kľúčom k hladkému a krásnemu podpazušiu je, rovnako ako pri pleti, pokožke vlasov alebo tela, pravidelná hydratácia.

Poskytnúť podpazušiu výnimočne jemnú vyživujúcu starostlivosť a ochranu pritom nikdy nebolo také jednoduché ako teraz vďaka antiperspirantom Dove Original s obsahom ¼ hydratačného krému. Pred potením chráni celých 48 hodín, pritom ich nevtieravá mydlová vôňa neprekryje obľúbený parfum a sú tak skvelou voľbou pre teplé dni.

 

Holenie podpazušia s príchodom teplých jarných a letných dní ženy zaradzujú do každodennej starostlivosti častejšie ako inokedy. Zatiaľ čo svojej tvári, pokožke tela a vlasom sa venujú intenzívne, podpazušie obvykle nevnímajú ako oblasť, ktorá by si zaslúžila zvláštnu pozornosť. Jeho pokožka pritom holením trpí – na žiletke počas neho dokonca ostane prilepených až 36 % kožných buniek. Výsledkom záťaže sa potom môže jednoducho stať nepríjemné podráždenie sprevádzané začervenaním či svrbením.

Pre komfortný pocit a krásnu pokožku podpazušia je úplne zásadná pravidelná hydratácia, ktorej napomôže správne zvolený antiperspirant. Hydratáciu, jemnosť a spoľahlivú ochranu proti poteniu po celých 48 hodín ponúkajú antiperspiranty Dove Original s ¼ hydratačného krému. Neobsahujú alkohol a ich príjemná mydlová vôňa tak neprekryje obľúbený parfum.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.