Leto v znamení bazového čaju Mistral COOLTEA
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 11.6.2015 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Do rodiny obľúbených Mistral COOLTEA, prvých čajov zalievaných studenou vodou, pribudla nová príchuť BAZA! Tento prírodný ovocný čaj vás v letných horúčavách nielen osvieži, ale je tiež výbornou alternatívou pre pitný režim. Čaj Mistral COOLTEA Baza je skvelým nápojom aj pre vaše ratolesti, pretože neobsahuje konzervačné látky, farbivá a umelé sladidlá. Stačí ho zaliať studenou vodou a môžete si vychutnávať to pravé letné osvieženie!

Do rodiny obľúbených Mistral COOLTEA, prvých čajov zalievaných studenou vodou, pribudla nová príchuť BAZA! Tento prírodný ovocný čaj vás v letných horúčavách nielen osvieži, ale je tiež výbornou alternatívou pre pitný režim. Čaj Mistral COOLTEA Baza je skvelým nápojom aj pre vaše ratolesti, pretože neobsahuje konzervačné látky, farbivá a umelé sladidlá. Stačí ho zaliať studenou vodou a môžete si vychutnávať to pravé letné osvieženie!

Súčasť pitného režimu

Až 70% ľudského organizmu tvorí voda, preto nezabúdajte na pravidelný pitný režim celej rodiny, obzvlášť v letných horúčavách. A ak v chladnejších mesiacoch roka nedáte dopustiť na kvalitný čaj, pokojne môžete s „čajíčkovaním“ pokračovať aj v lete. Prírodný čaj Mistral COOLTEA, ktorý je vďaka spôsobu prípravy ako stvorený pre letné mesiace, prichádza s novou príchuťou Baza. Vďaka špeciálnej technológii spracovania stačí čajové pyramídové vrecúško zaliať studenou vodou, nechať lúhovať a o 8 minút si už môžete s rodinou pochutnávať na vynikajúcom letnom nápoji.

 

Bazový Mistral COOLTEA pre malých i veľkých

Baza slávi v poslednom období veľký návrat do našich domácností, najmä čo sa nápojov týka. Novinka, čaj Mistral COOLTEA Baza, si lahodnou plnou chuťou získa nielen malých, ale i veľkých. Dospelákov príjemne osvieži a malým nezbedníkom skvele uhasí smäd. A mamičky určite poteší, že nový Mistral COOLTEA je zdravou alternatívou „krabičkových“ džúsov a sladených nápojov, pretože neobsahuje konzervanty či umelé farbivá a taktiež sladidlá, ktoré sú príčinou zubného kazu a detskej obezity. Navyše, s Mistral COOLTEA ulahodíte aj vášmu rodinnému rozpočtu, pretože z jedného balenia pripravíte až 15 porcií nápoja! Vychutnajte si letné osvieženie s príchuťou Baza alebo Jablko, Citrón, Červený pomaranč či Čierna ríbezľa.

 

cooltea.sk

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.