Salón krásy v pohodlí domova
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 28.9.2015 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Každodenný kolobeh domácich povinností zamestnáva nejednu ženu natoľko, že návšteva kaderníka či salónu krásy sa zdá byť nedosiahnuteľnou métou. To však neznamená, že sa kvalitnej starostlivosti o váš zovňajšok musíte nadobro vzdať.

Každodenný kolobeh domácich povinností zamestnáva nejednu ženu natoľko, že návšteva kaderníka či salónu krásy sa zdá byť nedosiahnuteľnou métou. To však neznamená, že sa kvalitnej starostlivosti o váš zovňajšok musíte nadobro vzdať. Najmä, keď najnovšie technológie prajú aj tým, ktoré skutočne nemajú času nazvyš. Doprajte si exkluzívnu starostlivosť zo salónov krásy v pohodlí vášho domova. Revolučný systém Philips VisaCare využíva mikrodermabrazívnu technológiu, ktorá dodá v priebehu štyroch až šiestich týždňov zrelej pleti pocit spevnenia a prinavráti jej prirodzený jas. Prístroj poskytuje vašej pleti peeling a lifting v jednom.

 

Ako to funguje?

Vákuová masáž intenzívne stimuluje mikrocirkuláciu, pokožku jemne dvíha, naťahuje a masíruje jej hlbšie vrstvy. Elegantný prístroj VisaCare je navrhnutý tak, aby našiel správnu úroveň natiahnutia pokožky potrebnú na stimuláciu produkcie kolagénu a elastínu. Masážou pokožky podporuje jej prekrvenie, zároveň sa ňou odstraňujú odumreté kožné bunky, čím je podporená ich prirodzená obnova. Zariadenie je vhodné pre všetky typy pleti, jeho šetrnosť je klinicky dokázaná. Prístroj obsahuje dve špičky (šetrnú a normálnu) na rôzne úrovne citlivosti pleti. Unikátny bezkáblový dizajn zariadenia VisaCare umožňuje jeho pohodlné používanie. Zariadenie VisaCare jednoducho nabite v elegantnom nabíjacom stojane a vychutnajte si 3 týždne starostlivosti bez potreby zapojenia zariadenia do elektriny.

 

Osviežte a udržiavajte prirodzený mladistvý vzhľad svojej pokožky. Dosiahnite okamžité výsledky vďaka iba 5-minútovým ošetreniam dvakrát týždenne. To predsa vôbec nie je také zložité. Luxusnú starostlivosť o vašu pleť máte s VisaCare na dosah ruky.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.