Urobiť si radosť na úver nie je hriech. Vedia to už i Slováci.
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 19.10.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spotrebák už nie je len možnosťou, ako rýchlo vyriešiť pokazenú pračku. Čoraz viac ľudí je ochotných využiť ho na to, aby si jednoducho urobili radosť.

Spotrebák už nie je len možnosťou, ako rýchlo vyriešiť pokazenú pračku. Čoraz viac ľudí je ochotných využiť ho na to, aby si jednoducho urobili radosť.

 

Pôžičky sa stávajú bežnou súčasťou života

Opatrný postoj k nim stále majú ľudia, ktorí doteraz žiadny úver nevyužili. Tí, ktorí už majú skúsenosti s pôžičkami, sú ochotní vziať si ju znova. Vnímajú ju ako bežnú súčasť života, ktorá im pomáha získať bez čakania to, čo chcú. Nemusí to byť nevyhnutne niečo, čo potrebujú.

 

Najrýchlejšie riešenie: predschválený úver

Jedným z dôvodov, prečo sa ľudia v súčasnosti ľahšie rozhodnú pre úver, je i fakt, že ho nemajú problém splácať. Vo VÚB banke v porovnaní s rokom 2010 klesol počet omeškaných úverov o 40 %. Navyše cesta k pôžičke je dnes jednoduchšia než kedykoľvek predtým. Banka stále rozširuje skupinu klientov, ktorá môže využiť, tzv. predschválený úver. Požiadať oň môžu aj cez Internet alebo Mobile banking. Celý proces prebieha bez zásahu bankového úradníka a peniaze má žiadateľ na účte do niekoľkých minút.

 

Peniaze s výhodami

Keď si dnes niekto požičiava, nečaká len výhodný úrok, chce aj čosi navyše. Preto banky prichádzajú s novými produktami, ktoré ľuďom prinášajú zaujímavé zvýhodnenia. „VÚB Pôžička s odmenou za vernosť doteraz ponúkala 14 splátok späť po ukončení splácania pre úvery nad 6 000 eur. V súčasnosti prináša reálne výhody oveľa skôr a aj pre nižšie úvery,“ hovorí Angelika Farkašová, vedúca oddelenia úverových produktov VÚB.

 

Odmena za vernosť už po dvoch rokoch a pre každého

Každý, kto sa rozhodne pre VÚB Pôžičku vo výške aspoň 500 eur na minimálne 24 mesiacov a riadne ju spláca, získa za každé dva roky splácania odmenu, ktorá môže dosiahnuť až 1200 eur. Úhrady splátok prebiehajú cez inkaso z VÚB účtu. Spotrebný úver sa dá získať aj online prostredníctvom Mobile bankingu alebo Internet bankingu.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.