5 dôvodov, prečo si užiť Valentína doma
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 17.2.2017 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vedeli ste, ako Slováci najradšej trávia Valentína? Predsa doma! Vyplýva to z údajov slovenskej donáškovej služby jedla DajmeJedlo.sk.

Vedeli ste, ako Slováci najradšej trávia Valentína? Predsa doma! Vyplýva to z údajov slovenskej donáškovej služby jedla DajmeJedlo.sk.

 

„Práve na Valentína sa nám počet objednávok zvyšuje oproti bežným dňom o 12 percent. Mnoho ľudí si totiž romantiku užíva v pohodlí domova,“ uviedla Lenka Dzurendová, marketingová manažérka slovenskej donáškovej služby DajmeJedlo.sk.

 

Podľa nej si zaľúbenci na Valentína objednávajú najmä klasiku – burgre, sushi, pizzu a čínu. „Sumy sa pohybujú od 10 eur do 35 eur v závislosti od toho, či si zaľúbenci vyberú trojchodové menu alebo len niečo ľahšie na večeru,“ dodala Lenka Dzurendová. Vo všeobecnosti platí na dajmejedlo.sk, že objednávajú rovnako ženy a aj muži.

 

Portál pripravil na Valentína v spolupráci s reštauráciami špeciálnu akciu pre zamilovaných Láskavé dobroty, ktorá bude trvať celý týždeň. Vybrané reštaurácie budú na DajmeJedlo.sk ponúkať menu pre dvojice, ktoré si chcú urobiť romantický večer doma. Na výber bude špeciálne sushi pre dvoch, valentínske menu s fľašou vína zadarmo, ponuky 1+1 zadarmo pri výbere pizze, cestovín a burgra.

 

5 dôvodov, prečo je oslava Valentína doma najobľúbenejšia

  1. nemusíte si rezervovať miesto v reštaurácii, ktoré bývajú plné párikov
  2. môžete si obliecť pohodlné oblečenie
  3. nemusíte variť – kvalitné aj trojchodové jedlo z vašej obľúbenej reštaurácie vám ešte teplé privezú až k dverám kuriéri DajmeJedlo.sk
  4. môžete si pustiť pri večeri obľúbený film alebo hudbu
  5. nemusíte hľadať babysitterku

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.