Liečivé účinky mora v Lubine - PR článok
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 26.9.2001 19:09
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ak potrebujete zregenerovať svoje telo i ducha, využiť liečivé účinky morskej vody alebo skrášliť svoj zovňajšok, nemusíte cestovať za hranice. Pýtate sa ako je to možné? Veľmi jednoducho. Stačí vycestovať do čarokrásneho kraja pod Javorinou.

Nad obcou Lubina, nachádzajúcou sa na rozhraní Malých a Bielych Karpát v blízkosti Starej Turej, sa týči vo výške 487 metrov nad morom vŕšok Roh. A práve tu, v rekreačno-rehabilitačnom zariadení Lubina Roh nájdete všetko, čo potrebujete na oddych a pre zdravie.

Profesionálny tím zamestnancov a kvalitná lekárska starostlivosť je len časť z toho, čo vám tu ponúknu. Základné poskytované služby môžeme rozdeliť do dvoch hlavných programov. Ten prvý, s nástupom každý štvrtok, trvá tri dni a má príznačný názov Dni krásy. Začína vstupnou lekárskou prehliadkou, pokračuje kompletnou terapiou podporujúcou vylučovanie toxických látok z organizmu, relaxačnými cvičeniami, masážami, saunou, čajovou kúrou, kozmetickým ošetrením pleti až po liečivé kúpele a bahenné zábaly, ale ešte aj mnoho iného, vám, milé dámy a páni, určite zmení váš život.

Program Energia pre telo a dušu je vhodný taktiež pre celé rodiny. Počas šiestich dní vás každý pondelok, ako sa hovorí, vezme do parády profesionálny tím pracovníkov a v súčinnosti s možnosťami liečebných kúr, kvalitnej stravy a naozaj prekrásnej prírody opustíte v nedeľu rekreačno-rehabilitačné zariadenie Lubina Roh vo výbornej forme.

O Thalasso kúre môžeme inými slovami povedať: návrat k moru. Z bájneho Grécka pochádzajúca Thalasso terapia vychádza z liečivých účinkov morskej vody.

Ľudské telo môže prostredníctvom pórov prijímať soľný roztok sodíka, horčíka, draslíka, vápnika a ďalších 28 látok rozpustných vo vode. Na základe liečivých produktov z Mŕtveho mora sa dajú Thalasso terapiou viditeľne utlmiť a liečiť kožné choroby, ale aj celulitída.

Liečivé bahno má skutočne blahodárne účinky. Jeho minerály pôsobia priamo na tkanivo tela prostredníctvom krvného obehu a výrazne pomáhajú pri liečbe ochorení kostí a šliach.
Ďalší z produktov Mŕtveho mora, minerálna kryštalická soľ vám za pomoci masérov a kvalitnou masážou oživí krvný obeh, pomôže predísť tvorbe opuchov, uvoľní svalstvo a zvláčni pokožku. To všetko, samozrejme, pod dohľadom lekára, odborníka na fyzioterapiu a balneoterapiu.

Všetko, čo ste si prečítali, musíte však zažiť na „vlastnej koži“. A nielen to. Ak vám niektorý z programov nevyhovuje, môžete si podľa vašich požiadaviek dať „ušiť na mieru“ program individuálny.

Takže poznáte ešte dôvod, prečo nenavštíviť rekreačno-rehabilitačné zariadenie Lubina Roh?

Kontakt: Rehabilitačno-rekreačné zariadenie Lubina Roh, 916 12 Lubina, tel./fax +421 32/777 81 30, e-mail:info@lubina-roh.sk, www.lubina-roh.sk

Miro Roganský












©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.